Poker Business Event

1 Februari 2010 / Sponsorcommissie / Sponsors

De afgelopen jaren is de populariteit van poker snel gestegen. Waar poker eerst gezien werd als een spel voor "gamblers" in rokerige zaaltjes, daar wordt poker tegenwoordig vooral gespeeld door slimme studenten en mensen uit het bedrijfsleven. Poker is namelijk een behendigheidsspel dat nog het beste vergeleken worden met het wel of niet doen van investeringen in projecten. Daarnaast is poker ook een uitermate gezellig spel om met vrienden te spelen!

Vandaar dat Kasteel Staverden en de VVOG Business Club hebben besloten om op vrijdag 12 maart een pokertoernooi te organiseren voor ondernemers & managers. Dit evenement wordt ondersteund door twee Harderwijkse toppokeraars: Peter Huijgen en Marco Heemskerk. Dus ook als u nog niet helemaal op de hoogte bent met de ins & outs van poker, dan is dit een ideale gelegenheid om het spel te leren.

Wisselbeker Staverden Open

Er wordt niet om geld gespeeld, maar louter om de eer en de gezelligheid. Voor de winnaar staat er bovendien de prachtige Staverden Poker Open Wisselbeker klaar. Het is namelijk de bedoeling dat dit evenement jaarlijks terugkeert.

Kosten en inschrijven

De kosten voor deelname bedragen €60,- Hiervoor krijgen de deelnemers een gezellige avond en een dinerbuffet. Ook de drankjes zijn in de prijs inbegrepen. U kunt zich tot uiterlijk woensdag 3 maart inschrijven via e-mail bij Laurens Sloot (voorzitter VVOG Business Club),sloot@efmi.nl. Geef svp even aan in welke mate u al ervaring heeft met poker (weinig, gemiddeld, veel).

Samengevat

Datum: vrijdag 12 maart

Locatie: Kasteel Staverden (Brasserie)

Adres: Staverdenseweg 283, Staverden

Aanvang: 18.00 uur

Inschrijfkosten: €60,-

Organisatie: Coen Haklander en Laurens Sloot

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief