Voetbalfamiliedag 10 april belooft groots spektakel te worden

4 April 2010 / Redactie / ZAVO

Niet alleen de business club pakt aanstaande zaterdag 10 april groots uit. Op die zaterdag vieren we namelijk ook de 2e voetbalfamiliedag van dit seizoen rond de wedstrijd V.V.O.G. – D.V.S.. In totaal zijn er weer zo’n 500 uitnodigingen naar de ouders van onze jeugdleden uitgegaan die daarmee met 2 personen deze wedstrijd weer gratis kunnen bijwonen. Het programma is er helemaal op gericht om er voor ouders, bezoekers en de kinderen een ontspannen middag en avond van te maken. Om één uur ’s middags is er weer een met veel toeters en bombarie omgeven jeugdwedstrijd. Daar moet u al bij zijn. Speaker Henk Verhoef zal het allemaal haarfijn uitleggen en aan elkaar praten en we hebben er ook weer gezellige en opzwepende muziek bij.
Om 14.30 uur begint dan de wedstrijd V.V.O.G. –D.V.S . Voor de kinderen is er weer gratis ijs en natuurlijk het springkussen. In de rust van de wedstrijd is de strijd om de penaltybokaal.
Én na de wedstrijd is het in- en om de kantine goed toeven. Er is uiteraard de verloting van de ZAVO, er is muziek om mee te zingen en te deinen en natuurlijk vergeten we de hapjes niet. Genoeg aanleiding lijkt ons om even de boel de boel te laten en lekker te gaan genieten van een middagje voetbal mét.

Oh,en laat de jeugd niet vergeten dat we ook nog een wedstrijd hebben wie het mooiste spandoek kan maken. Kijk voor meer informatie op de website van de ZAVO (www.supportersvvog.nl)  .

De evenementencommissie
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief