VVOG houdt op 28 april een belangrijke Algemene Ledenvergadering

17 April 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het bestuur van VVOG roept al haar leden op voor de belangrijke ledenvergadering van woensdag 28 april om 20.00 in de kantine van onze club.Op deze avond zal in de eerste plaats de stand van zaken met betrekking tot  het kunstgras aan de orde komen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Voor de aanleg van kunstgrasvelden hebben de gemeenten Harderwijk en Ermelo besloten om samen op te trekken. Op die manier hopen ze zoveel mogelijk te kunnen doen voor het beschikbare budget. Het gaat daarbij om kunstgrasvelden voor DVS en EFC in Ermelo en VVOG, Zwart-Wit en De Mezen in Harderwijk. Voor VVOG hebben we ingezet op een kunstgras op het hoofdveld én op dat van veld 4, dat is het veld dat bijna recht tegenover de nieuwe kleedkamers ligt. Op dit moment is men bezig met de afronding van de programma’s van eisen en daarna start de aanbesteding. Wanneer het allemaal klaar zal zijn ?. Kom naar de vergadering en we zullen u er meer over vertellen.
Aan de aanleg van het kunstgras zijn extra kosten verbonden. In totaal op jaarbasis € 16.000. De Algemene Ledenvergadering is er vorig jaar mee akkoord gegaan dat hiervoor met ingang van het nieuwe seizoen een contributieverhoging zal worden doorgevoerd. Hiervoor heeft het bestuur nu een voorstel ontwikkeld dat ter instemming zal worden voorgelegd. Het komt er op neer dat de contributie gemiddeld met € 4,25 per kwartaal zal worden verhoogd. Voor gezinnen met meerdere leden zal een kortingsregeling worden ingevoerd . Voor het eerste lid wordt 100% betaald, voor het tweede lid geldt een korting van 25% en voor het derde en eventuele meerdere gezinsleden geldt een korting van 50%. Het voorstel is tenslotte om de bijdrage van de donateurs vast te stellen op maximaal € 25,00 per kwartaal.
Dan zal er ook een toelichting worden gegeven op het technisch beleidsplan. Het is een plan waarin op hoofdlijnen de doelstellingen en activiteiten worden benoemd om het voetbal van onze selectie-elftallen gezien over een periode van 4 tot 5 jaar te verbeteren en op een hoger plan te brengen. Hierbij valt te denken aan techniek- en looptraining en (interne)  trainings-opleidingen, de structurering van het kader en de financiering van dit alles inclusief het budget dat nodig is voor ons eerste. In het verlengde daarvan doet het bestuur een voorstel om voor het nieuwe seizoen voor ons eerste elftal een investeringimpuls te doen via een garantstelling uit het Eigen Vermogen.
Als laatste komt de vaststelling van de begroting voor het nieuwe seizoen aan de orde. In deze begroting zijn de gevolgen van de contributieverhoging en de investeringen vanuit onder meer het technisch beleidsplan vertaald. Het betekent dat er extra budget beschikbaar komt voor de trainersstaf van de jeugd, dat er ook een substantieel budget wordt beschikbaar gesteld om het damesvoetbal een nieuwe impuls te geven en er extra budget is voor ons eerste elftal, gevoed uit sponsorinkomsten en de garantstelling. Het bestuur wil op die manier het voetbal binnen onze vereniging in het komende seizoen nieuw elan en ambitie geven. We blijven streven naar vergroting van het voetbalfamiliegevoel waarbij we trots willen zijn op elke prestatie op elk niveau.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief