Algemene ledenvergadering stemt in met nieuwe stap in toekomstvisie van de club

14 Mei 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

V.V.O.G gaat planmatig investeren in binding en kwaliteit
Precies 32 leden waren er bij en maakten er een levendige discussieavond van. VVOG wil van jong tot oud investeren in kwaliteit en beleving. Om die reden is het bestuur zeer ingenomen met het technisch beleidsplan 2010-2015 waarin voorstellen zijn gedaan om planmatig de voetbalkwaliteiten te verbeteren en te zorgen voor een betere binding.

 Dat begint bij de jeugd en beweegt van daaruit door de hele vereniging, de techniek en tactiek moet verbeterd worden, het technisch kader geprofessionaliseerd en er moet een goede afstemming zijn. We gaan op zoek naar de mogelijkheden van een interne voetbalschool en we gaan investeren in ons eerste elftal. Met die maatregelen moeten we het voetbal op een hoger plan brengen, zorgen voor nog meer binding, meer sponsoren en meer bezoekers binnenhalen. De leden stemden er in samenhang met de begroting 2010-2011 mee in, met in met de kritische noot dat de nadruk voor de toekomst nog meer op de jeugd moet komen te liggen.

Kunstgrasvelden op z’n vroegst half september klaar
Er komt kunstgras op het hoofdveld en op veld 4, dat is het veld recht tegenover het hoofdveld. Zoals het er nu naar uitziet zullen de twee velden op z’n vroegst half september in gebruik kunnen worden genomen.

Contributieverhoging als gevolg van kunstgras en kwaliteitsimpuls
Vorig jaar hebben de leden al ingestemd met de contributieverhoging vanwege de eigen bijdrage van jaarlijks 15.000 euro voor het kunstgras. De kwaliteitsimpuls heeft betrekking op investeringen in het budget voor het damesvoetbal, de jeugd en het eerste elftal en vloeit onder meer voort uit het technisch beleidsplan. De leden hebben daarom het volgende besluit genomen:
1. Voor het seizoen 2010-2011 wordt de contributie voor elk lid verhoogd met € 4,25 per kwartaal.
2. De bijdrage van ondersteunende leden wordt vastgesteld op maximaal € 25,00 per kwartaal.
3. Er wordt een kortingspercentage toegepast voor gezinnen met meerdere jeugdleden.
Voor het tweede jeugdlid uit een gezin geldt een kortingspercentage van 15% en voor het 3e of volgende gezinslid geldt een kortingspercentage van 25%.

Beleid G-voetbal vastgesteld
Vertegenwoordigers vanuit het G-voetbal hebben samen met het bestuur voor het G-voetbal een beleidsplan opgesteld. We willen daarmee het G-voetbal beter promoten, zorgen voor een betere integratie, een sterker professioneel kader en het moet de basis vormen om subsidieaanvragen in te dienen voor de organisatie van clinics en voetbalmeetings.

Onderzoek naar de mogelijkheden van een nieuwe multifunctioneel clubgebouw.
Het huidige clubgebouw dateert uit 1978 en er zal binnenkort iets moeten gebeuren met het dak, de energievoorziening enzovoorts. De vraag is of dat nog lonend is en of er niet beter geïnvesteerd kan worden in een nieuwe multifunctioneel clubgebouw. Duidelijk is dat daarvoor meerdere financieringsbronnen moeten worden aangeboord. Het mag in ieder geval niet leiden tot een nieuwe contributieverhoging. Het bestuur gaat de mogelijkheden in de komende tijd in kaart brengen.


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief