Feestelijke afsluiting als bijzondere dank aan alle V.V.O.G. vrijwilligers

19 Mei 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het is voor ouders, supporters, voetballertjes en voetballers misschien heel gewoon dat alles bij V.V.O.G. goed geregeld is. Ze betalen er toch immers contributie of entree geld voor. Maar vergis u niet, dat “zo gewoon” is “zeer bijzonder”.Het is namelijk zeer bijzonder dat het afgelopen seizoen er weer zo’n 200 vrijwilligers klaar stonden om er voor te zorgen dat iedereen zo veel mogelijk plezier kan hebben in het voetballen bij V.V.O.G. 
We danken daarom deze bijzondere mensen van de  kantine en de kassa,  de trainers, verzorgers, coördinatoren, materiaalmensen en elftalleiders van de jeugd-, de dames-, het G-voetbal, de senioren en die van de selectie, de schoonmaak- en onderhoudsploeg, het wedstrijdsecretariaat, de kledingcommissie, de evenementencommissie, de stewards en beveiligingscoördinator, de technische commissie, de sponsorcommissie en de gastvrouwen van ons sponsorhome, de (coördinatoren van de ) scheidsrechters,  ons webteam, de mensen van de stichting accommodatie, de mensen van de veld- en kleedkamer indeling, de Raad van Advies, de supportersvereniging (ZAVO), de kascommissie, de speaker, onze mensen van de financiële en de ledenadministratie en last but nog least de mensen van de jeugd- en seniorencommissie en uiteraard mijn collega bestuursleden en onze notuliste.
Om onze dank voor deze bijzondere mensen tot uitdrukking te brengen nodigen wij bij deze alle vrijwilligers in het kader van de slotdag uit voor een gezellige barbecue (inclusief 6 gratis consumptiebonnen) op zaterdag 29 mei vanaf 18.00 uur.
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief