A-selectie nieuws

11 Juni 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Lees hier het laatste A-selectie nieuws betreffende Eltjo Gnodde, Dennis van der Welle, Dennis van Vuuren en Jeroen van der Zanden.

Komst Eltjo Gnodde van de baan.

Eltjo Gnodde heeft aangegeven, dat hij op zijn besluit om volgend seizoen weer voor VVOG uit te komen is terug gekomen. In verband met privé-omstandigheden gaat hij in Helmond wonen. In die plaats gaat hij spelen voor v.v. Dijkse Boys. De vereniging komt het nieuwe seizoen uit in de topklasse.

Dennis van der Welle blijft

Dennis van der Welle maakt ook het nieuwe seizoen weer deel uit van de A-selectie. In de afgelopen weken is met hem hierover overeenstemming bereikt. Dit wordt zijn 2e seizoen bij VVOG. Wij wensen  Dennis ook in het nieuwe seizoen veel (voetbal)plezier en succes.

Dennis van Vuuren nieuwe aanwinst.

In de afgelopen periode is met de ervaren centrale verdediger Dennis van Vuuren overeenstemming bereikt om in het nieuwe seizoen voor onze vereniging uit te komen. De 29e jarige in Almere woonachtige Dennis van Vuuren  speelde het afgelopen seizoen bij de in de 1e klasse A uitkomende   v.v. De Zuidvogels uit Huizen. Hij heeft in zijn voetbalcarrière onder meer gespeeld bij FC Groningen, FC Omniworld, Ter Leede en FC Hilversum. Wij wensen ook hem veel (voetbal)plezier en succes toe bij onze vereniging.

Jeroen van der Zanden

Jeroen van der Zanden krijgt het nieuwe seizoen in een plek in de A-selectie. Hij komt over uit de B-selectie. In de laatste fase van de competitie maakte hij al een paar keer zijn opwachting in het 1e elftal. Ook hem wensen wij veel (voetbal)plezier en succes in de A-selectie.


Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief