Mei 2010 - jeugdmaand!

16 Juni 2010 / Redactie / Jeugd

Aan het eind van het seizoen kunnen we terugkijken op de maand mei als de maand van de, FC-Zwolle clinic,  VVOG E/F toernooi, kampioenen en uitreiking van de prijzen voor de topverkopers van de grote clubactie 2009-2010.


FC Zwolle Clinic

Op woensdagmiddag 19 mei hebben we met een enthousiaste groep E-pupillen de FC-Zwolle clinic gespeeld. Marco Roelofsen heeft de groep op een speelse manier laten genieten van het voetballen.  Na afloop kreeg elke deelnemer een rapport, FC-Zwolle tas, een kadobon van onze sponsor Telstar en niet te vergeten een vuvuzela. Al toeterent gingen de spelers vrolijk naar huis. We gaan ervoor om in 2011 het aantal spelers ruim te verdubbelen zodat het een nog groter festijn kan worden!

VVOG E/F toernooi

Zon, heerlijke temperatuur leuke en spannende wedstrijden zijn er op 29 mei geweest op het VVOG E/F toernooi. Door het afzeggen van 7 teams uit Urk is het meer een VVOG onderonsje geworden, maar kijken we terug op een geslaagd toernooi. Voor iedereen was er na afloop een vaantje en een beker die de teams onder groot gejuich in ontvangst hebben kunnen nemen.
We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen om een toernooi te organiseren waar alle E/F teams aan mee kunnen doen.

Kampioenen

Ook dit jaar zijn er in de voorjaarscompetitie een aantal teams kampioen geworden. Gefeliciteerd spelers en begeleiders van de: VVOG E4, E5, E9, F2, F4, F6 en F9. Volgend seizoen weer heerlijk “ballen” en kijken of het nog een keer lukt om kampioen te worden.

Grote Clubactie 2009-2010
Wat zijn we erg blij met de verkopen van loten voor de Grote Cubactie door VVOG jeugd. Iedereen die loten verkocht heeft bedankt voor jullie inzet. Zoals beloofd krijgen de vijf VVOG top verkopers een waardebon van 50 Euro. De topverkopers van dit seizoen zijn:
  1. Dylano Tielrooy, 52 loten
  2. Wouter Polhoud, 51 loten
  3. Niels Gijsbertsen, 46 loten
  4. William Ploeg, 45 loten
  5. Benjamin van Dijk, 41 loten
Super gedaan mannen! We hopen dat we in het nieuwe seizoen meer van deze aantallen verkochte loten mogen zien.

Natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt die in het fotoboek op de site staan en bij het nieuwsbericht over de slotdag van VVOG.

Namens het jeugdbestuur van VVOG wens ik jullie allen een heerlijke vakantie en tot in het nieuwe voetbalseizoen!

Arjen Zomer
VVOG jeugdvoorzitter


VVOG E-Clinic, toernooi & kampioen


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief