Kennismakingsavond A- en B-selectie VVOG

25 Juni 2010 / Redactie / Algemeen

Donderdagavond 17 juni j.l. hebben de A-en B-selectie een bijeenkomst gehad vooruitlopend op het voetbalseizoen 2010-2011. Na een welkomstwoord van bestuurslid Algemene Zaken/vice-voorzitter Wim van Schie werd het woord gegeven aan Ben te Brake, Manager Technische Zaken. Hij schetste hierbij nog even hoe VVOG de toekomst van onze A, B en ook C-selectie voor de komende jaren ziet. Er volgde daarna een kennismaking met de nieuwkomers in de A-selectie.
Deze nieuwe jongens zijn:
Jelmer Dijkstra ( Be Quick 1887 ), Dada Bugera ( DETO ), Dennis van Vuuren ( De Zuidvogels ), Rocco Keizer ( Zwart-Wit ’63 ), Terence ten Brink ( SV ’t Harde ), Maik Verhoef ( DVS ’33 ) . Dominique Denzel, Hein Kort en Jeroen van der Zanden zijn overgeheveld vanuit de B-selectie. Dada Bugera en Dennis van Vuuren ontbreken op bijgaande foto’s. 

Trainer voor het nieuwe seizoen Wim Kroes gaf een toelichting op de uitgedeelde papieren, dit ondersteund door de nieuwe trainer van de B-selectie Sander Goosensen. Ook teammanager Richard Burgemeester had nog aanvullende informatie voor de spelersgroep.

Maarten van Panhuis nam  namens de sponsorcommissie ook nog even het woord waarna Wouter Foppen namens de supportersvereniging ZAVO de afsluitende spreker was.

Aangezien de gelegenheid zich nog niet had voorgedaan reikte hij namens de ZAVO aan Dennis van der Welle nog de prijs uit als topscorer van het vorig seizoen en tot beste speler van het afgelopen seizoen werd Thomas Vossebelt uitgeroepen.

Na afloop was er nog gelegenheid tot het nemen van een hapje en een drankje waarna iedereen van een welverdiende vakantie kon gaan genieten.

Kennismakingsavond A- en B-selectie VVOG


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief