Het nieuwe meiden C team van VVOG speelt in Duitsland

17 Juli 2010 / Redactie / Algemeen

Afgelopen vrijdag zijn de meiden C van VVOG, afgereisd naar Duistland om daar een wedstrijd te spelen tegen FC Olympia Bocholt.
Na een goede wedstrijd van Nederland gezien te hebben vertrokken de meiden vanaf VVOG, Om 9.30 uur kwam het team aan in Borken waar op een camping werd overnacht.Om zich goed voor te bereiden zijn de meiden zelfstandig rondjes gaan lopen over de camping, ze waren zelfs zo gebrand op de wedstrijd dat ze dat de hele nacht zijn blijven doen tot het weer licht begon te worden.
Zaterdag om 11.00 uur vertrokken naar Bocholt voor de wedstrijd, in de afschuwelijke hitten van tegen de 40 graden, is de wedstrijd gespeeld in 4 keer 12 minuten. Bij het intrappen van de keeper werd er door Ozge nog even aangezet en dit resulteerde in een polsblessure van Daphne (Keeper), deze besloot dan ook om niet te keepen, Dit werd fantastisch ingevuld door, Anne, Ozge, Melanie en Melissa. Onze meiden hadden ’s nachts iets teveel gelopen waardoor FC Olympia al vroeg tot scoren kwam en dit ook bleef doen. We waren te vermoeid en het werd dan ook 5-0 met weinig kansen van onze zijde. Al met al was het gewoon te warm en waren de meiden te vermoeid om er iets van te maken, dus hebben we afgesproken dat de tegenstander in oktober naar VVOG komt om dit resultaat recht te trekken.
Ze zijn zondag als een echt team vertrokken uit Duitsland, met als grote opsteker dat ze allemaal niet kunnen wachten tot de competitie begint. Daarom stellen we ze hierbij even voor: Daphne van Panhuis, Ozge Tekin, Melissa van Dalen, Marissa Vedder, Anne Mons, Desiree Zuidema, Dicle Dulger, Kim Kippers, Debbie de Langhe, Joyce Reijerse, Melanie Drost, Jessica Drost, Jessica de Haas, Luca Vrijhof, Soumaya en Sahar. Zodat wanneer u ze ziet spelen er de namen bij heeft.
Meiden succes in het nieuwe seizoen en tot de eerste training.
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief