Niet gespeeld maar toch verloren.,

8 September 2010 / Redactie / Algemeen

VVOG is door SV Epe uit de beker gekegeld.
Na de teleurstellende 2-2 tegen SV Epe was het noodzaak om van VV Nunspeet en VV Rheden te winnen. Deze missie is maar half geslaagd. Van Nunspeet werd verloren maar van Rheden werd ruim gewonnen.

Door de winst tegen Rheden was de kans nog wel aanwezig om door te gaan in de beker, maar dan moest SV Epe wel verliezen van Nunspeet. Na de afgelasting wegens noodweer werd de wedstrijd verplaatst naar vandaag.
Nunspeet startte niet in haar sterkste opstelling, 4 basisspelers werden gespaard voor de competitie. Frappant was, dat dit de complete voorhoede betrof.
SV Epe kwam redelijk snel op 1-0 en liep zelfs uit tot 3-0 maar kon deze voorsprong vasthouden tot de 70e minuut. Binnen 10 minuten kwam Nunspeet terug tot 3-3 en maakte zelfs 4-3 maar de scheidsrechter keurde deze goal af wegens een vermeende overtreding.
Door de gelijke stand kwam Epe op 5 punten en gaan ze samen met Nunspeet door naar de volgende ronde.

(Foto: Niels Boersema)

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief