Voetbalschool voor meisjes bij VVOG

28 September 2010 / Redactie / Algemeen

Meisjes die talentvol en gemotiveerd zijn kiezen voor de VVOG meisjesvoetbalschool. Veel talenten uit de regio Harderwijk hebben inmiddels de weg naar de Voetbalschool gevonden en zijn ondertussen lid bij VVOG en spelen hun wedstrijden in (meisjes) teams

Missie
Wij willen jonge voetbalsters (leden en niet leden) uit de regio de mogelijkheid bieden zich op voetbalgebied optimaal te ontwikkelen om zo de voetbalsport optimaal te kunnen beoefenen. Om deze meiden kennis te laten maken met het meisjesvoetbal heeft VVOG deze speciale meisjes voetbalschool te combineren met open trainingen op maandag.

Visie
VVOG is dé toonaangevende vereniging in Harderwijk met betrekking tot het vrouwen- en meisjesvoetbal. Zij doet al vele jaren mee op het hoogste niveau en wil dat ook in de toekomst blijven doen. Daarom biedt zij haar leden een prima accommodatie, gekwalificeerde trainers, deskundige begeleiders en een goede organisatie. Meisjes verdienen het om net als jongens op een optimale manier met hun sport bezig te zijn. VVOG is dé vereniging om de ambities van speelsters te verwezenlijken. Plezier in je sport hebben kan ook in een omgeving die “presteren” uitstraalt. Trainen en spelen met meisjes met dezelfde beleving geeft een extra dimensie. Zowel sportief als sociaal. Meisjes moeten ondersteund worden om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van het VVOG Jeugdplan.

Doel
Het doel van de Voetbalschool is om bij speelsters alle voetbalkwaliteiten te ontwikkelen, maar voorop staat het plezier hebben en krijgen in voetbal , waardoor ze op termijn de mogelijkheid krijgen om te spelen voor een (meiden)team van VVOG.

Open trainingen
Voor meisjes zijn er open trainingen, hieraan kan een ieder die voetbal een zou willen proberen, of kijken hoe VVOG omgaat met meisjesvoetbal, kosteloos aan deelnemen.
Er wordt 1 maal per week getraind. Op maandagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur. Er wordt gewerkt volgens een voor de voetbalschool ontwikkeld technisch leerplan. Hierbinnen word er gekeken naar je kwaliteiten en je inzet. Wanneer je zeker weet dat je graag wil voetballen kun je je opgeven en wedstrijden gaan spelen. Hierbij kun je dan kiezen voor een meidenteam of toch liever tussen de jongens.
Bij VVOG kun je in ieder geval kiezen!

Voor wie?:
In het seizoen 2010-2011 zal de meisjes voetbalschool bestaan uit drie teams.
Voetbalschool A en B: meisjes geboren tussen 1992 en 1994
Voetbalschool C en D: meisjes geboren tussen 1995 en 1998
en bij voldoende deelname:
Voetbalschool E en F: meisjes geboren in 1999 en 2000

Om voor een goede organisatie te kunnen zorgen stellen wij het op prijs, als je vooraf gegevens even doorstuurt naar Wim Peter van Panhuis. E-mail: wpvanpanhuis@versatel.nl

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief