Train de trainer en clinic F-jeugd onder begeleiding van VVOG 1

21 Oktober 2010 / Jeugdcommissie / Algemeen

Train de trainer
Op maandag 11 oktober hebben in het kader van VVOG in opmars 14 trainers E/F trainers deelgenomen aan de door onze Hoofd Opleidingen Henk Drost opgezette pupillen trainer cursus.
Het mooie aan deze cursus is dat de trainers de oefeningen nadoen die ze ook de pupillen geven. Zo liepen er nogal wat “ratten” en “raven” over het veld die van elkaar een bal proberen af te pakken of elkaar te tikken.

Het was erg leerzaam en leuk om te merken dat de trainers met veel enthousiasme de pupillen trainingen meer invulling gaan geven en er beter getraind kan worden. Alle deelnemers waren het eens dat ze graag nog een vervolg zien komen op de train de trainer cursus bij VVOG!

Clinic F-jeugd onder begeleiding van spelers van VVOG 1
Terwijl ik nog dacht zijn ze er wel.., stonden de 72 F-pupillen (met bijna evenveel ouders) al te trappelen om training te krijgen van spelers van VVOG1, ondanks het slechte weer.
Wat een prachtig gezicht om heel veld5 vol te zien met enthousiaste voetballende kinderen die leuke oefeningen aan het uitvoeren waren.
In een wisselschema hebben de spelers 8 stations afgelegd, waarbij naast techniektrainingen, schieten op de goal en partijvormen afgewerkt werden. Om 20u was iedereen blij en voldaan klaar om weer naar huis te gaan.

Naast de spelers en trainer van VVOG 1, waren ze er weer, de trouwe begeleiders van de jongste jeugd die altijd voor ze klaar staan. Bedankt Peter, Cor, Arie, Jan, Jan, Dominique, Kevin en Jordy voor jullie inzet, en niet te vergeten Betty en Bert die na afloop klaar stonden met drinken.

We kunnen terugkijken op 2 hele geslaagde avonden.

Henk Drost en Arjen Zomer
VVOG-Jeugd

Train de trainer en clinic F-jeugd onder begeleiding van VVOG 1

Train de trainer en clinic F-jeugd onder begeleiding van VVOG 1
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief