Contributie 2e kwartaal deze week geïnd

29 Oktober 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Deze week gaan we de contributie voor het 2e kwartaal van het seizoen weer via de automatische incasso innen.  De contributie is inclusief de kledingbijdrage die dit seizoen gelijkelijk over de 4 kwartalen wordt verdeeld. Verder zullen bij de nieuwe leden –die we bij deze van harte welkom heten bij de VVOG familie- ook eenmalig  het inschrijfgeld en de kosten van de KNVB pas inhouden.

Mocht u het niet eens zijn met de automatische incasso, mail dan via ledenadministratie@vvog.nl  of bel met  Gert van Weeghel voor de jeugd (tel: 0627428932) of Willem Lubbersen (tel: 061358490) vóór dat u gaat storneren of blokkeren.

Nieuwe organisatie van de ledenadministratie en het contributie beheer
Gert van Weeghel en Evert Brandsen vormen met ondersteuning van Jan Foppen, sinds kort de ledenadministratie van VVOG.  Zij zorgen voor de aan- en afmeldingen en andere mutaties en voor het innen en beheren van de contributie.
In dit kader zal ook de procedure voor aan- en afmelding vereenvoudigd en zo veel mogelijk gedigitaliseerd worden.
Binnenkort geven we op de site meer informatie over  telefoonnummers en e-mail adressen waar u met uw vragen terecht kunt.
We danken bij deze Gert, Evert en Jan alsmede Suzanna en de anderen voor de inzet in de afgelopen tijd om de ledenadministratie te verbeteren en hopen hiermee de service aan de VVOG leden te verhogen.

Voorkom contributieachterstand en daarmee inname van de spelerspas.
Voor een aantal leden is sprake van achterstand in contributiebetaling. Dat geldt voor sommige kwartalen van het vorige seizoen en het eerste kwartaal van dit seizoen.  Leden die een achterstand over het vorig seizoen en het eerste kwartaal hebben ontvangen binnenkort bericht om alsnog  snel te betalen. Ontvangen we ook na die tijd geen betaling, dan betekent dat onherroepelijk dat de spelerspas wordt ingenomen en er een incasso procedure zal worden gestart. Dat betekent dat die leden ook niet meer aan wedstrijd mee kunnen doen. 

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief