Pupil van de Week: Loek Bockting

17 November 2010 / Redactie / Algemeen

Aanstaande zaterdag 20 november is Loek Bockting pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - DOS'37. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

Toen ik 4 was begon ik te voetballen bij de Dolfijntjes. Daar vond ik het voetballen al erg leuk. Daarna mocht ik naar de F- league. In de F league speelde ik bij Ajax. Ajax is de beste club van de wereld. Daar speelt ook mijn favoriete speler, Suarez. Vorig seizoen ben ik met de F9 kampioen geworden. We hebben toen geen enkele keer verloren. Nu speel ik bij de F1.

Ik speel meestal als verdediger, soms als middenvelder. Ik vind het leuk om de bal af te pakken en sterker te zijn dan de tegenstander. Af en toe ben ik nog keeper, dan pak ik veel penalty’s.

Ik voetbal graag bij VVOG omdat er leuke trainers zijn en ook veel leuke teamgenoten zijn. Laatst hadden we zelfs een trainingsavond met het eerste van VVOG. Dat was superleuk. 

Als ik naar tv kijk, kijk ik graag naar de voetbal op zondagavond, en ter land ter zee en in de lucht. Ik zit op muziekles, bouw graag met de lego. Als ik later geen professioneel voetballer word, wil ik graag in het eerste van VVOG spelen.

 

                                  

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief