Het was feest met Sinterklaas en Piet bij VVOG!

3 December 2010 / Jeugdcommissie / Jeugd

Met ruim 60 spelers uit de F teams hebben we woensdag 1 december het Sinterklaasfeest bij VVOG geviert. Ondanks de snijdende kou hebben we vanaf 14.30u heerlijk een uur buiten uitgewaaid, waren er leuke spelletjes zoals spijkerbroek hangen, krat lopen, kop oefeningen met de bal (ja wij VVOG bikkels gaan gewoon door hoor!), en niet te vergeten het beschuit fluiten en ballon zitten. 
 

Met heerlijk sinterklaasmuziek en weer wat op temperatuur komen, stond daar ineens een zwarte piet bij ons in de kantine. Deze piet wist niet hoe de microfoon precies werkte. Maar gelukkig wisten onze spelers daar wel raad mee. Ze maakten zoveel geluid dat piet van schrik de microfoon wist aan te sluiten en zijn stem over de speakers hoorde. Met "Sinterklaasje kom maar..." te zingen kwam Sinterklaas binnen die op de stoel zittend allerlei vragen van kinderen heeft beantwoord. Het waren er vele, maar "hoe oud bent u" en "hoeveel kadootjes heeft u meegenomen" waren favoriet. De 26 karaats diamanten met goud afgezette ring is door de spelers erg goed bekeken. Piet had wel 3 zakken met kado's meegenomen die de kinderen en piet met aanwijzingen van Sinterklaas weer terug gevonden hadden in de hal van de kantine. De F-league mochten als eerste grabbelen in een van deze zakken en zo kreeg iedereen een kado. Na een uur genoten te hebben van Sinterklaas [dag sinterklaasje dag dag] werd het tijd voor de patatjes. Deze vonden gretig aftrek incl de ranja, want zo'n sinterklaas middagje daar krijg je trek van. Rond vijf uur ging een ieder goed gemutst weer naar huis. We kunnen terug kijken op een hele leuke middag.
 
Een speciale dank gaat uit naar de vrijwillligers die zowel binnen als buiten actief zijn geweest en deze middag mogelijk hebben gemaakt! 
 
Bekijk voor een sfeerimpressie de foto's die gemaakt zijn door onze "jeugd"fotograaf.
 
Tot volgend jaar!
De Sinterklaascommissie

 

Feest met Sinterklaas en Piet bij VVOG!

Sinterklaasfeest bij VVOG
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief