VVOG in opmars!

26 Januari 2011 / Redactie / Algemeen

Bij velen heerst een gevoel dat VVOG niet meer DE club is die we geweest zijn en die we weer zouden willen zijn. En dan gaat het hierbij niet alleen over de prestaties van het 1e elftal. In de ledenvergadering van afgelopen december is vastgesteld dat er grote behoefte is om de vereniging weer nieuwe impulsen te geven.

Middels een 4-tal werkgroepen zal de komende maanden geïnventariseerd worden waar verbeteringen wenselijk en mogelijk zijn en tevens zullen concrete voorstellen voor wijzigingen worden ingediend.  Dit is de gelegenheid voor iedereen met een  VVOG-hart om ideeën en suggesties aan te dragen. Dit hoeven beslist geen volledig uitgewerkte plannen te zijn. 
De volgende werkgroepen zijn geformeerd:

Organisatie: o.a. doorlichten bestuurlijke en administratieve organisatie als mede de communicatiestructuur.  Rol van VVOG in Harderwijk. Relaties tussen de verschillende bij de vereniging betrokken organen. Doelstellingen en prioriteiten van de vereniging.

Technisch beleid: o.a. evaluatie van het technisch beleid over de volle breedte van de vereniging, welke verbeteringen zijn wenselijk, welk ambitieniveau wordt nagestreefd en welke condities zijn hiervoor voorwaardelijk, past het ambitieniveau binnen de mogelijkheden (o.a. financieel) van VVOG. Nadrukkelijk zal niet alleen naar de Top maar zullen ook naar de andere onderdelen van VVOG onder de loep worden genomen.

Vrijwilligers: alle aspecten met raakvlakken mbt vrijwilligers zijn onder de aandacht. Hoe kunnen we meer vrijwilligers betrekken bij en met name ook hoe behouden we vrijwilligers bij VVOG. Wat is het beleid tav vrijwilligers, worden vrijwilligers voldoende gewaardeerd, wordt er geluisterd, hoe kan dit beter vorm krijgen.  Hoe kunnen we de potentiële competenties van VVOG-ers maximaal  aanwenden.

Financiën: hoe kan meer financiële speelruimte worden verkregen en behouden. Dit zal o.a. inhouden hoe kunnen meer financiële middelen verkregen worden door sponsoring, acties, nieuwe ideeën; maar ook worden de huidige middelen efficiënt ingezet en moet wellicht de verdeling anders worden.

De Stuurgroep “VVOG in Opmars” zorgt voor een voortvarende aanpak  en voor een integraal verbeterplan, de voorstellen van de afzonderlijke werkgroepen moeten wel op elkaar afgestemd worden en mogen niet strijdig met elkaar zijn. De planning is dat het eindrapport in april 2011 kan worden aangeboden aan het bestuur en de ledenvergadering. De stuurgroep bestaat uit een  voorzitter en de trekkers van de werkgroepen.

Stuurgroep:
Voorzitter:  Herman Dekker (herman.dekker@nl.abnamro.com),  
Leden: Willem Lubbersen (w.lubbersen@lubbersenverbetermanagement.nl), Laurens Sloot (sloot@efmi.nl), Barend Kappers, Henk Drost (henk.drost@hotmail.nl)en Maarten van Panhuis (maartenpanhuis@kpnmail.nl).

Werkgroep Organisatie:  Trekker: Willem Lubbersen,  Leden: Arjen Zomer, Alex kramer, Titus Mennen, en Gert van Lunteren

Werkgroep Technisch Beleid: Trekkers: Laurens Sloot en Barend Kappers; Leden: Ben te Brake, Wim van Schie, Henk Drost en Gerrit Keizer.

Werkgroep Vrijwilligers: Trekker: Henk Drost;  Leden: Melanie Munk, Ben van Reenen, Monique Mennen en Maarten van Gilst.

Werkgroep Financiën:  Trekker: Maarten van Panhuis;  Leden: Gert Jan Krop, Hein van den Os, Gerard Goossensens en Gert Jan Versluijs.

De werkgroepen kunnen gebruik maken van klankbordgroepen voor het inventariseren van ideeën, wensen, klachten, etc. 

Bij deze ook de nadrukkelijk oproep aan een ieder om bijdragen aan te dragen bij één van de bovenstaande betrokkenen. Voor suggesties en vragen per mail zijn bij de stuurgroepleden de mailadressen toegevoegd.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief