Thema avond Jeugdtrainers

11 Oktober 2007 / Redactie / Jeugd

Door: Gerrit Hup

Dinsdag 16 oktober a.s. om 19.00 uur is het eerste jeugdtrainers-/coachoverleg van dit seizoen per sectie. Hiervoor worden uitgenodigd: Alle jeugdtrainers en -coaches, organisatorische coördinatoren en jeugdcommissieleden. De bijeenkomst wordt verdeeld in 3 groepen; t.w. de A-B, C-D en E-F jeugdsectie. De technische coördinatoren zullen deze drie sessies leiden.

Het thema van deze avond is: Het analyseren van een wedstrijd waarbij één of meerdere probleemstellingen worden vastgesteld.

Het analyseren van een wedstrijd zal deze avond in de praktijk plaatsvinden. Om 19.30 uur wordt er nl. de wedstrijd VVOG A1 – SDCP A1 gespeeld.
Daarom begint deze bijeenkomst een uur eerder dan gepland. Om 19 uur zal onder het genot van een kop koffie kort aangegeven worden op welke wijze geanalyseerd kan worden. Vervolgens wordt de genoemde wedstrijd bekeken. Tijdens de rust en direct na afloop van deze wedstrijd wordt er o.l.v. de technische coördinatoren per groep een analyse opgesteld. De 3 analyses en de daarbij vastgestelde probleemstelling(en) zullen plenair rond 21.30 uur besproken worden.

Dit is een zeer interessant en belangrijk thema; wij rekenen dan ook op uw komst.
Afmeldingen graag bij de betreffende technisch jeugdcoördinator.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief