Jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen vastgelegd

14 Februari 2011 / Bestuur VVOG / Jeugd

De afgelopen weken zijn er volop gesprekken gevoerd om de jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen vast te leggen. Dit keer zijn we er in geslaagd om al in een vroeg stadium de trainers voor de selectie teams vast te leggen.

Jaap van der Zee gaat zijn derde jaar in als trainer van de A1. Wij zijn zeer tevreden dat Jaap zijn contract heeft verlengd.

Ramazan Pinarbasi
gaat de A2 onder zijn hoede nemen. Ramazan traint dit seizoen de C2.

Sieds Severein en Bert Hoeve
gaan de B1 trainen. De afgelopen twee seizoenen hebben Sieds en Bert Martin Doorhof bij de B1 geassisteerd. Zij gaan met de nodige voetbal ervaring op eigen benen staan. Helaas heeft Martin aangegeven het nieuwe seizoen te stoppen als jeugdtrainer ivm drukke werkzaamheden. Spijtig omdat we in Martin een goed opleider gaan missen.

Leon Gladpootjes
gaat het nieuwe seizoen de B2 trainen. Dit seizoen traint Leon de A2 en B2.

De C1 wordt door Jimmy Middel getraind. Jimmy is onze ervaren rot, heeft al jaren de nodige ervaring als jeugdtrainer. Dit seizoen traint Jimmy de E1. Jimmy volgt Bertus Hagen op die net als Martin gaat stoppen. Bertus heeft aangegeven het nieuwe seizoen wat rustiger aan te willen doen. Net als Martin is het spijtig dat we afscheid moeten nemen van Bertus.

Wilco Jansen hebben we bereid gevonden om de C2 gaan trainen. Wilco is zeer enthousiast om met de mannen van de C2  aan de slag te gaan.

Stephan de Bruin gaat, net als dit seizoen, de D1 trainen. Naast het trainen van de D1 geeft Stephan dit seizoen verschillende E teams extra techniek trainingen.

Een (oude) bekende van de jeugdtrainers is Theo van de Vlag, Theo heeft de laatste jaren al verschillende jeugdteams bij VVOG getraind. Dit seizoen traint Theo de D4. Seizoen 2011-2012 gaat Theo de D2 trainen en coachen.

Jeroen Spoelstra en Dominique Denzel gaan de talenten van de E1 trainen. Deze twee jonge trainers begeleiden dit seizoen de F1. 

De meest ervaren van het stel is Cor Klaassen. Cor traint al jaren jeugdteams bij VVOG. Dit seizoen traint Cor de E4. Cor gaat de E2 of E 3 trainen.

Bernard van Iren gaat weer leiding geven aan jeugdkeepers. Het is de bedoeling dat Bernard zich meer gaat richten op de totale opleiding voor keepers.

Arie van Dijk geeft ook het nieuwe seizoen weer leiding aan de F leaque.
Dit seizoen heeft Arie het overgenomen van Peter Krop.

Maarten v Gilst, de motor achter de Dolfijntjes, heeft aangegeven na drie jaar met veel enthousiasme te gaan stoppen met het begeleiden van de Dolfijntjes. Voor de aller kleinste moeten we dan ook op zoek naar een geschikte opvolger van Maarten.

Wim Peter van Panhuis samen met Jan Willem Zuidema, de trekkers van de meisjes voetbalschool, hebben aangegeven ook het komende seizoen de begeleiding van de meisjes op te willen pakken. Door de inzet van beide mannen is er een flinke groei in het meisjesvoetbal bij VVOG.

De komende weken proberen we snel duidelijkheid te krijgen over de invulling van de F1. Verder gaan we zo snel mogelijk proberen de andere teams te bezetten met trainers. Tevens willen we proberen een betere bezetting te krijgen voor onze keepers. Helaas is er dit seizoen een flinke onderbezetting.

Het bestuur is zeer tevreden met de invulling voor het nieuwe seizoen. Op F1 na, zijn alle selectie teams nu ingevuld. Hiermee is de continuïteit en kwaliteit van de jeugdopleiding van VVOG voor het nieuwe seizoen gewaarborgd. Doelstelling is om de jeugd een zo’n goed mogelijke opleiding te geven op voetbalgebied. De ontwikkeling van de speler en het spelplezier vormen hierbij de uitgangspunten.

Jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen vastgelegd

Jeugdtrainers voor het seizoen 2011 / 2012 vastgelegd
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief