Sponsors VVOG bezoeken FC Twente

8 Maart 2011 / Redactie / Sponsors

Afgelopen zaterdag bezochten diverse sponsors van VVOG  een wedstrijd van FC Twente. Het programma werd in overleg met FC Twente samengesteld en bleek een zeer geslaagde dag. Met een nagenoeg  volle bus vertrokken de sponsors naar Enschede. Bij aankomst .....


 


in de Grolsch Veste werden de sponsors (en hun relaties) ontvangen door Jan van Halst en de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman. Hij wist wist vervolgens op een bevlogen wijze het verhaal van FC Twente vanaf 2004 (bijna failliet) tot heden te vertellen. Een boeiend en stimulerend verhaal dat uiteraard met paling en een Harderwieker Botterbitter werd beloond.
Na de presentatie stond er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Tegen 19:30 werd het tijd voor de wedstrijd FC Twente - NAC. Niet echt een hartverwarmende wedstrijd in een koud stadion, maar de Twente supporters onder ons waren tevreden over de uitslag. Na de wedstrijd werd er nog gezellig nagepraat en geborreld. 

Een zeer gezellig en geslaagd Event dat komend jaar waarschijnlijk weer op het programma zal komen te staan.
Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief