Nieuws van de Technische Commissie (TC)

12 Maart 2011 / Redactie / Algemeen

Stoppende/vertrekkende spelers.
Afgelopen maanden hebben de leden van de TC veel werk verzet om er voor te zorgen, dat VVOG ook komend seizoen weer met een sterk team voor de dag kan komen. Dat is een hele uitdaging, want enkele ervaren VVOG-getrouwen (Martijn Blom, Peter Blom en Matthijs IJzerman) hebben ons aangegeven, dat zij aan het eind van dit seizoen de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Namens de TC willen wij deze spelers alvast bedanken voor alle jaren, dat zij de groen-witte kleuren hebben verdedigd.

Daarnaast hebben enkele andere selectiespelers aangegeven komend seizoen hun voetbalcarrière elders voort te zetten. Dit zijn Fabian Bouwman, Thomas Vossebelt, Tim Fechter, Maik Verhoef, Dennis van der Welle, Marco Heemskerk en Jeroen van Zanden. Wij wensen deze spelers veel succes bij hun nieuwe club en wij hopen uiteraard, dat enkele van hen in de toekomst zich toch weer op De Strokel komen aansluiten.
 
Blijvende spelers.
Gelukkig is er ook al veel goed nieuws te melden. Veel spelers hebben aangegeven ook komend seizoen graag voor VVOG te willen uitkomen. Dit zijn zeker niet de minsten: Dada Bugera, Dennis van Vuuren, Niels Nijveld, Terence ten Brink, Rocco Keizer, Rick Boersma, Farouk Djemili en Dominique Denzel. Komende weken hopen wij aan deze lijst nog een aantal namen van spelers uit de huidige selectie toe te voegen.

Nieuwe spelers.
Daarnaast is de TC ook hard aan de slag om talent naar VVOG te halen. De doelstelling blijft, dat VVOG ook de komende seizoenen mee blijft doen om de prijzen. Er blijkt gelukkig veel interesse van goede spelers uit de omgeving te zijn om bij VVOG te komen voetballen. De eerste nieuwkomer is Martijn Duits van SDCP. Martijn Duits is een speler die goed uit de voeten kan in het centrum van de verdediging en op het middenveld. Hij is een type speler die bij voorkeur voetballend naar oplossingen zoekt.  

Technische staf.
Ook in de technische staf voor het nieuwe seizoen verandert het één en ander. Assistent-trainer Barry Kamphorst en de trainer van de doelverdedigers Bart Kamphorst verlaten de club. Dit geldt ook zo voor de trainer-coach van het 2e elftal Sander Goosensen.

Komende weken.
Door diverse geledingen binnen de vereniging wordt met man en macht gewerkt om voor het nieuwe seizoen enerzijds de technische staf weer met capabele trainers te bemannen en anderzijds weer een kwalitatief sterke selectie op de been te brengen die samen op het veld de ultieme poging (moeten) ondernemen om de ambitie en de daarmee verbandhoudende doelstellingen van de vereniging te realiseren.

Achter de schermen worden ook de komende weken nog de nodige (oriënterende) gesprekken gevoerd. Dit zijn gesprekken met zowel kandidaat-trainers als spelers. Zodra meer duidelijkheid over trainers/spelers bestaat wordt hier op de site bekendheid aangegeven.


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief