Nieuws van de TC: Kerver blijft, Verhoef komt

14 Maart 2011 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Opnieuw mooi nieuws van het TC-front. Afgelopen zaterdag heeft Lars Kerver ons meegedeeld, dat hij ook komend seizoen zijn voetbalkunsten op De Strokel gaat etaleren. Prachtig, dat deze talentvolle jonge speler mee wil werken om de beoogde prestatieve doelen van VVOG te realiseren.
Ook is voor het nieuwe seizoen ter vervanging van de vertrekkende Fabian Bouwman een nieuwe doelverdediger aangetrokken. Het is de 28-jarige in Heerde woonachtige Arjan Verhoef. Hij is afkomstig van hoofdklasser WHC uit Wezep. Bij deze vereniging heeft hij de diverse jeugdelftallen doorlopen. Na zijn jeugdperiode maakte hij 6 seizoenen deel uit van de eerste selectie. Na een uitstapje naar Owios (2 seizoenen) en CSV Apeldoorn (1 seizoen) keerde hij in het seizoen 2009-2010 weer terug bij zijn oude jeugdliefde waar hij met veel verve het doel van het vlaggenschip verdedigt. Wij wensen Arjan Verhoef heel veel plezier en succes toe bij VVOG.
Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief