Even voorstellen: Martijn Duits

17 Maart 2011 / Redactie / Algemeen

Afgelopen week werd al bekend dat Martijn Duits vanaf komend seizoen bij VVOG komt voetballen. Martijn Duits is zeker geen onbekende, want de voormalige aanvoerder van SDC Putten speelt al ruim tien jaar op het hoogste amateurniveau. Voor degenen die Martijn echter nog niet zo goed kennen hierbij een kort interview met Martijn.

Wie ben je en wat doe je in je dagelijkse leven?
Ik ben 29 jaar en woon sinds 2 jaar in Harderwijk. Ik heb ook in Harderwijk op de middelbare school gezeten (RSG Slingerbos, red.). Ik werk in Almere als instructeur lichamelijke oefening in een Tbs-kliniek, dat is boeiend werk om te doen.

Wat is jouw voetbal verleden?
Ik ben in de jeugd van SDC Putten begonnen, als 2dejaars B-junior heb ik een jaar bij Vitesse gespeeld en daarna nog twee jaar bij De Graafschap. Sinds mijn 18e zit ik bij de selectie van de selectie van SDC Putten, waar ik meestal als centrale verdediger of als controlerende middenvelder speel.
 
Wat is jouw mooiste voetbalmoment?
Dat we in mijn eerste jaar met SDC Putten promoveerden via de nacompetitie naar de Hoofdklasse. De beslissingswedstrijd in Dronten speelden we tegen ONS Sneek.
 
Hoe kijk je aan tegen VVOG?
VVOG is een grote club met een mooie accommodatie. Voor een club als VVOG is spelen in de 1e klasse gewoon te laag. In de tijd dat ik met SDC Putten tegen VVOG speelde waren dat altijd hele moeilijke wedstrijden. VVOG moet weer de toonaangevende club worden die het jaren geleden ook was. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen!

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief