Tycho Vos is pupil van de week

14 April 2011 / Redactie / Algemeen

Aanstaande zaterdag, 16 april, is Tycho Vos pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - ASV Dronten. Tycho voorspelt overigens een 2-0 uitslag van deze wedstrijd. Tycho voetbalt al vier jaar en begon met voetballen bij Dosc, waar hij ook voor het eerst met zijn team (F11) kampioen werd. Toen Tycho twee jaar geleden ging verhuizen van Den Dolder naar Harderwijk was hij eerst erg verdrietig en boos want hij wilde nooit weg bij Dosc en zou zijn hele leven bij Dosc blijven voetballen.

Inmiddels heeft hij het bij VVOG erg naar zijn zin en wil hij hier niet meer weg. Tycho mag trots zijn op zichzelf dat hij de verhuizing helemaal goed doorstaan heeft en alweer zoveel vriendjes heeft en het zo goed doet. Heel knap van hem!

Tycho voetbalt nu bij VVOG in de F2 en is daar spits. Dit vindt hij ook de leukste positie in het veld. Zijn favoriete club is FC Utrecht en zijn favoriete speler is Wesley Snijder. Als Tycho tv kijkt is dat het liefst naar Sponge Bob en hij houdt ook van tennis, skien, buiten spelen en natuurlijk voetbal!

Tycho is een ontzettend enthousiaste voetballer. Hij vindt het erg leuk en wil altijd trainen en spelen, hij zegt alles af voor voetbal en volgt ook uitgebreid het betaalde voetbal. Hij heeft ook al meerdere betaalde voetbalwedstrijden in een voetbalstadion gezien, o.a. F.C.Utrecht, AGOVV en Nederland-Hongarije. Hij slaapt onder een FC Utrecht dekbed. Ofwel: Hij is zich al goed aan het voorbereiden om later profvoetballer te worden.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief