We gaan d’r een feest van maken voor al onze kampioenen en gepromoveerden!.

9 Juni 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

De spanning vóór de wedstrijd tegen Oranje Wit droop er aan alle kanten van af en bereikte bijna het kookpunt toen het een kwartier vóór tijd nog steeds 1-0 was. Toen ging alles heel snel, explosies van vreugde bij de goal van Lars gevolgd door de oh’s en ah’s nà de acties van Rocco, de keeper van Oranje Wit en het laatste fluitsignaal. Iedereen vloog iedereen om de hals, drie rondjes om een rotonde door de spelersbus, trouwe supporters die er samen met onze helden en staf ’s avonds nog een geweldig feestje van maakten. Het was mooi.
Zaterdag 11 juni gaan we dat nog effe dunnetjes overdoen. We zetten de schijnwerper dan niet alleen op ons vlaggeschip maar ook op alle andere kampioenen en gepromoveerden  van de jeugd, meisjes- en dames en het G-voetbal.
Natuurlijk vormen we vóór het begin van de wedstrijd een erehaag voor onze jongens en in de rust willen we de aanvoerders van de kampioenen en gepromoveerden van de jeugd-, meisjes- en dames en het  G-team op het bordes vóór de kantine feliciteren met hun fantastische resultaten dit seizoen.
Direct ná afloop van de wedstrijd vragen we spelers, trainers en staf naar het bordes te komen om de champagne te laten knallen en nog één keer samen het “We are the champions” te laten klinken. Dan trekken we tenslotte nog even de kantine in om het er met een drankje en muziekje nog eens over te hebben “We zijn terug in de hoofdklasse”!!!


 

.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief