6-6 toernooi & slotavond wederom erg geslaagd!!!

27 Juni 2011 / Evenementencommissie / Algemeen


Zaterdag 18 juni, 13 teams van VVOG maken zich klaar om weer te knallen op het 6-6 toernooi! Vergeleken met wat ze aangaven hadden we nog schitterend weer met af en toe een bui. De organisatie had er geen last van want deze stonden lekker droog onder een partytent, beschikbaar gesteld door Erik Deuring. Anders dan andere jaren werden alle wedstrijden op het hoofdveld gespeeld. Dit vonden we een stuk overzichtelijker, duidelijker en gezelliger. En gezelliger was het! In de pauzes lekker in de zon, onder het genot van een drankje, kijken hoe andere teams schitterend (!) voetbal lieten zien... En zachtjes op de achtergrond het altijd nuttige commentaar van Jeroen Brands!
Maar even over het voetbal: de ene poule werd vlekkeloos gewonnen door de A1, en dus stonden zij al in de finale. Maar in de andere poule was het een stuk spannender. Wie zou de finale halen? Je verwacht natuurlijk VVOG 1, als (nieuwe) hoofdklassers moet het voor hen een makkie zijn!? Maar niets is minder waar. Voor de nummer 1 positie in de poule werd gestreden door VVOG 5 en VVOG 3. Met als klap op de vuurpijl de laatste poulewedstrijd: 1e tegen het 3e. Wanneer het 1e zou winnen of gelijk spelen zou het 5e door zijn, wanneer het 3e won, stonden zij in de finale.. Na een zinderende wedstrijd met kansen voor voornamelijk VVOG 1 wist het 3e er toch een 2-1 winst uit te slepen met name door een schitterende goal van Frank Bruining, vanaf de middenlijn over het keepertje heen. Dames en heren: Frank Bruining, onthoudt die naam goed!!
De finale werd dus gespeeld tussen de A1 en VVOG 3. Vanaf het begin ging het nog redelijk gelijk op, maar na een tiental minuten waren de mannen van hert 3e helemaal uitgeput. Ze hadden immers ook 3 wedstrijden achter elkaar gespeeld. En daarentegen was de A1 gewoon een maatje te groot voor het 3e. Door goed combinatievoetbal en schitterende aanvallen over de flanken won de A1 terecht!!!
Namens de organisatie nogmaals gefeliciteerd met jullie verdiende 1e plek op het 6-6 toernooi 2011!!
Natuurlijk in het bijzonder alle scheidsrechters ontzettend bedankt!! Jullie hebben alle wedstrijden weer in goede banen geleid! Ook complimenten voor alle teams die meededen, dankzij jullie was het een zeer geslaagde dag en avond!

Groeten de organisatie! 

.

6-6 toernooi & slotavond wederom erg geslaagd!!!

6-6 toernooi & slotavond wederom erg geslaagd!!! 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief