TC-nieuws: Stageplaatsen en A-selectie

6 Juli 2011 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Al weer enige tijd geleden is besloten om voor het nieuwe seizoen twee stageplekken in de A-selectie te creëren.  Doel hiervan is om talentvolle (jeugd)spelers kans te bieden zich op een hoger niveau verder door te ontwikkelen. De twee plaatsen zijn in overleg met de technische staf toegewezen aan Stijn van Merkestein en Jeroen Spoelstra. In de aanloop naar het nieuwe seizoen en de eerste maanden van de competitie zullen beide spelers hun trainingen grotendeels bij de A-selectie afwerken en zo mogelijk de nodige minuten pakken in te spelen (oefen)wedstrijden.

De (verdere) ontwikkeling van deze spelers wordt nauwlettend gevolgd. Ook vindt regelmatig met de spelers een evaluatie plaats. Wij wensen Stijn van Merkestein en Jeroen Spoelstra heel veel succes in deze stageperiode. Laten wij hopen, dat de uit deze eigen jeugdopleiding voortkomende spelers de geboden kans met beide handen aangrijpen en dat zij (gaan) uitgroeien tot een volwaardige A-selectiespeler 

.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief