Start Keeperschool Regio Centraal bij V.V.O.G.-Harderwijk o.l.v. Maarten Arts

21 Juli 2011 / Jeugdcommissie / Algemeen

Vanaf vrijdagavond 2 september a.s. gaat de Keepersschool regio Centraal, locatie Harderwijk, van start bij V.V.O.G. De trainingen worden op 12 opeenvolgende vrijdagavonden gegeven van 19.00- 20.30 op het prachtige sportpark “de Strokel” aan de Strokelweg.

Maarten Arts, de ex-keeperstrainer van FC Utrecht en het afgelopen jaar nog als assistent van Henk ten Cate werkzaam in Qatar, zal zelf de trainingen gaan leiden. Daarbij staat de door hem bedachte en ontwikkelde Pro Goal Methode centraal. Deze methode heeft hij succesvol toegepast bij
FC Utrecht, maar ook bij talloze andere clubs wordt er op deze manier gewerkt. Michel Vorm heeft zich mede hierdoor ontwikkeld tot keeper van het Nederlands Elftal. Inmiddels zijn er van Maarten Arts 3 DVD’s en 2 boeken op de markt die in verschillende talen vertaald zijn.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 1 ½ uur. Elke les zal een ander thema centraal staan. De deelnemers worden getraind in kleine groepjes van 8 keepers. Elke groep heeft zijn eigen trainer. In het ervaren trainersteam zitten o.a. Atam Koroglu (ex-FC Utrecht) en Jos van Gorkum (VV Leusden).

Alle deelnemers ontvangen het Uhlsport sponsorpakket, met daarin handschoenen, een sweatshirt met opdruk, een lange broek, drinkfles en een bal! Dit pakket heeft een winkelwaarde van 140 euro!
Daarnaast krijgen alle deelnemers een voucher voor een gratis bezoek aan een van de Pro Goal Keepersdagen, waar een of meerdere eredivisie-keepers te gast zijn.

Keepersschool regio Centraal is onderdeel van Keeperscholen.nl, een landelijke organisatie die enkele jaren geleden is opgericht door Sierd van der Berg (Keeperstrainer FC Zwolle) en Maarten Arts. Inmiddels zijn er scholen in o.a. Den Helder, Hoogezand, Heerlen, Geleen en Rotterdam.

De kracht van alle scholen is de professionele manier van werken waarbij het kind centraal staat. Naast het leer-aspekt staan de persoonlijke ontwikkeling en het plezier voorop.
Een aantal keepers zijn via keepersscholen.nl terecht gekomen bij een B.V.O! Ook bestaat de mogelijkheid om een wedstrijdanalyse te laten maken, waarna een schriftelijke analyse volgt voor de keeper en zijn clubtrainers.

Maarten Arts biedt bovendien de mogelijkheid aan voor getalenteerde senioren keepers (en A-junioren) om wekelijks in een groepje van maximaal 4 keepers door hem getraind te worden.

Elke keeper of keepster vanaf 8 jaar kan meedoen aan de keepersschool. De cursus kost (inclusief sponsorpakket t.w.v. 140 euro!) 225 euro. Vanaf de tweede cursus betalen de deelnemers 185 euro. Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier op de site van www.keepersscholen.nl, regio Centraal.
Voor vragen mail naar: info@progoal.nl
 in 

.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief