Bestuur gaat streng toezien op tijdige betaling van contributies

17 Augustus 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

In de afgelopen jaren is het aantal leden dat zich niet hield aan tijdige betaling van de contributie fors opgelopen. Dat is voor het bestuur aanleiding om vanaf het nieuwe seizoen streng toe te zien op tijdige betaling van de contributie. In de eerste plaats gold en geldt voor ieder betalend lid dat de contributie inning via een automatische incasso gaat. In de tweede plaats zullen leden die de contributie zonder geldige reden bij de bank storneren of blokkeren binnen een maand alsnog moeten betalen. Gebeurt dat niet, dan zal de spelerspas worden ingenomen en kan die speler geen wedstrijden spelen en/of trainen.

Als leden een geldige reden hebben,  moeten ze dat direct melden bij de secretaris  Peter Kramer (secretaris@vvog.nl ) (tel: 0620355552).

Voor het geval er sprake is van financiële redenen wijzen we voor de jeugdleden nog eens op de mogelijkheid om een beroep te doen op het Jeugdsportfonds NW Veluws (t.a.v. Erik Peeters, Saxofoondreef 14,3845 CW Harderwijk,T:0341-412701, consulent.nwveluwe@jeugdsportfonds.nl).

Het bestuur
 

.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief