Ben te Brake stopt per direct met zijn werkzaamheden bij VVOG

5 September 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

Een besluit dat natuurlijk niet van de ene op de andere dag is genomen. In de afgelopen weken - de voorbereidingsfase op de start van het nieuwe seizoen - is hij na meerdere keren alles af-, over- en heroverwogen te hebben tot deze beslissing gekomen. Geen makkelijke beslissing, dat moge voor een ieder duidelijk zijn. Wij hebben zijn beslissing te respecteren en doen dit dan ook.

Ben te Brake blijft actief in de voetbalwereld. Hij gaat aan de slag voor de KNVB. In district West I gaat hij in kader van Jeugdplan Nederland de functie vervullen van coördinator scouting voor het verzorgingsgebied Zuid (Utrecht-Amersfoort-Almere-’t Gooi-Veenendaal en omgeving). Hij hoopt daar met net zoveel plezier te werken als de ruim 4 jaar bij VVOG.

Wij bedanken Ben voor zijn tomeloze inzet voor onze vereniging en wensen hem veel succes toe in het vervullen van zijn nieuwe functie bij de KNVB.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief