Bedenk het nieuwe VVOG-logo!

13 September 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

 
Recent heeft het bestuur van VVOG besloten dat het huidige VVOG-logo een flinke opknapbeurt gaat krijgen. Het huidige logo stamt uit de jaren negentig en komt wat flets over, zeker ook in combinatie met de nieuwe shirts van VVOG. Daarnaast is het logo in een tijd ontwikkeld waarbij de digitale media nog een ondergeschikte rol van betekenis speelden. Het nieuwe logo moet dus ook goed bruikbaar zijn in de digitale omgeving.
Bij het vernieuwen van het logo zal VVOG bijgestaan worden door het reclamebureau Vaart Reclame, dat VVOG ook geholpen heeft bij het maken van de VVOG-presentatiegids. Graag betrekt het bestuur van VVOG ook de leden van de vereniging bij de ontwikkeling van het nieuwe logo. Het bestuur is vooral op zoek naar een logo dat breed toepasbaar is en de historie van de club goed uitdraagt. Leden kunnen ideeën (in de vorm van een schets met toelichting) inleveren bij Laurens Sloot (sloot@efmi.nl). De aangedragen ideeën zullen door Vaart Reclame gebruikt worden als inspiratie voor het nieuw te ontwikkelen logo. Het nieuwe logo zal met ingang van volgend seizoen gebruikt worden. Ideeën kunnen tot uiterlijk 1 november 2011 worden ingestuurd.
 

.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief