Schrijf je nu in voor de trainerscursus van Maarten Arts bij V.V.O.G. in Harderwijk!

12 Oktober 2011 / Jeugdcommissie / Algemeen

Op woensdag 21 en donderdag 22 december a.s. geeft Maarten Arts een trainerscursus bij V.V.O.G. in Harderwijk. Het programma op beide avonden loopt van 19.00 tot 22.45 uur. Tijdens deze cursus zullen alle facetten van het keepersvak aan de orde komen, in zowel theorie- als praktijkblokken. Op de eerste avond zal een topkeeper aanwezig zijn, waarmee Arts de demo-training verzorgt. Op de tweede avond zal er getraind worden met keepers en veldspelers. Ook zullen op die avond de spelhervattingen behandeld worden, waardoor deze cursus ook uitermate geschikt is voor alle (groeps)trainers!

Tijdens het techniekgedeelte zal het zo genaamde "aanvallen van de bal" centraal staan. Naast deze vernieuwende keepersmethodiek zal er ook ruim aandacht worden besteed aan bijvoorbeeld de tactische en mentale aspecten van het keepen.

De cursus is toegankelijk voor zowel keepers, keeperstrainers en trainers vanaf 18 jaar. De deelnemers ontvangen aan het einde van de tweede avond het Pro Goal Certificaat. Met dit certificaat is het mogelijk om als trainer mee te werken aan de Pro Goal activiteiten in zowel binnen- als buitenland. Zo organiseert Pro Goal de Uhlsport Challenge op 20 locaties in Nederland en Duitsland en heeft het een nog steeds groeiend aantal keepersscholen in Nederland en België onder de naam www.keepersscholen.nl.

Deelname aan de cursus kost 85,- euro. Dit is inclusief een werkmap en het certificaat, alsmede koffie bij binnenkomst. De deelnemers hoeven niet actief mee te doen aan de praktijksessies.

Met flinke korting kan op de eerste avond het cursuspakket aangeschaft worden: Studiepakket kost 89 euro (inclusief 3 DVD’s waaronder de nieuwste van Maarten Arts + zijn meest recente boek). Voor meer informatie of mail naar: info@progoal.nl.

Inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier wat te vinden is op www.progoal.nl en op www.keepersscholen.nl.

Maarten Arts werkt momenteel samen met Frank Rijkaard bij het Nationale Team van Saoedi Arabie, Daarvoor werkte hij o.a. in Qatar en 11 jaar voor FC Utrecht. Zijn ex-pupil Michel Vorm haalde onder zijn leiding het Nederlands Elftal. Arts is een veelgevraagde referent in binnen-en buitenland. Van zijn hand verschenen 2 boeken en 3 DVD’s die in meer dan 7 talen vertaald zijn.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief