Sponsorloop bij VVOG

22 November 2011 / Evenementencommissie / Algemeen

Op 30 december a.s. staat de sponsorloop weer voor de deur. En wat is nou een mooiere manier om je op te warmen in deze koude dagen…. Juist, hardlopen voor je club!
Doel van deze sponsorloop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Al het geld wat opgehaald wordt is bestemd voor de jeugd. Denk hierbij aan: nieuwe ballen; doeltjes; pionnen; leuke activiteiten; vergoeding voor jeugdtrainers.
Het opgehaalde geld van vorig jaar, €1015,70, is erg nuttig besteed, namelijk aan de keepersdagen met de welbekende Maarten Arts. De speler die het meeste geld ophaalde was: Daniek Wels!! Hij had in zijn eentje wel €180,- opgehaald, KLASSE!! Als beloning mag hij een VVOG-pakket bij de ZAVO ophalen!

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk spelers uit de jeugd van VVOG meedoen aan deze loop. Dat betekent dus vanaf de Dolfijntjes tot en met de A-junioren.
De A-, B-, C-, D-junioren lopen rondjes van ongeveer 350 meter (rondje buitenom hoofdveld). De E-, F-, Dolfijntjes-; G-pupillen lopen rondjes van ongeveer 200 meter (rondje binnen het hoofdveld). Iedere loper krijgt 30 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Lijkt het je leuk om mee te doen en om deze uitdaging aan te gaan? Geef je dan vóór 17 december op bij je leider en… zoek zoveel mogelijk sponsoren!

Als je besloten hebt om mee te doen, moet je onderstaande informatie goed doorlezen.

1) Zoek zoveel mogelijk sponsoren en laat ze intekenen op het sponsorformulier. De sponsoren kunnen kiezen. OF ze sponsoren je een bepaald bedrag per rondje OF ze sponsoren je voor een vast totaalbedrag.

2) Zorg dat je op 30 december om 15:30 uur in de kantine van VVOG bent. Hier krijg je o.a. je stempelkaart en verdere instructies.

3) Ren je rot!

4) Na afloop van de sponsorloop krijg je je stempelkaart mee en kun je met deze kaart en je sponsorformulier langs de sponsoren gaan om het geld op te halen.

5) Lever uiterlijk 20 januari het sponsorformulier; het opgehaalde geld en je stempelkaart in bij je leider. Doe dit alles in een enveloppe met je naam, team en bedrag erop.

Alvast bedankt voor je inzet!
 
Voor vragen of verdere informatie kun je natuurlijk e-mailen naar:
rvanuhm@caiway.nl ; of maarten_017@hotmail.com

Sportieve groeten,

Maarten, Robin en Mieke

Klik hier voor het volledige formulier

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief