Voetbalclinic door profvoetballers

24 Oktober 2007 / Redactie / Jeugd


Door: Harry Huijgen

Op de 2e dag van de Telstar jeugdvoetbaldagen kwamen profvoetballers van FC Utrecht, Vitesse en FC Zwolle een voetbalclinic verzorgen. Van FC Utrecht kwamen Alje Schut en Rick Kruys. Vitesse werd vertegenwoordigd door Civard Sprockel, Theo Janssen,  keeper Piet Velthuizen en de Chileense international Juan G. Lorca. Van FC Zwolle kwam keeper Diederik Boer en onze eigen Bram van Polen, die net vorige week na een langdurige blessure zijn debuut heeft gemaakt in het 1e elftal van FC Zwolle.

Ook Jan Boes, (trainer van VVOG) Bert Konterman (ex profvoetballer van o.a. Feyenoord, Glasgow Rangers en Vitesse en 12x  Oranje.) waren aanwezig alsmede Michel Hup (Be Quick ’28 uit Zwolle en ex VVOG en FC Zwolle)

Helaas konden de Feyenoord spelers en Jaap Stam (Ajax) op het laatste moment niet komen. Het plezier was er niet minder om. Met veel inzet gingen de voetballertjes aan de slag, training krijgen van Alje Schut, Jan Boes of Theo Janssen gebeurt je niet elke dag.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief