Teamuitje; Pitch en Putt!

6 Maart 2012 / Evenementencommissie / Algemeen

VVOG heeft in samenwerking met Pitch en Putt Strand Horst een speciale clubactie opgezet; Pitch en Putt Golf. Gezellig met het hele team een balletje slaan met als afsluiter een buffet of barbecue. Daarnaast help je ook de vereniging, een gedeelte gaat namelijk rechtstreeks naar de clubkas van VVOG!

Is jouw team toe aan een teamuitje en wil je eens wat origineels? Dan is Pitch en Putt een erg leuke optie. Pitch en Putt is op elk niveau uitdagend en spannend en je hoeft zeker geen golfvaardigheidsbewijs te hebben. Eens kijken of je op de golfbaan net zo veel balgevoel hebt...

Speel je 18 - holes met als afsluiter een barbecue, dan gaat €10,- per deelnemer terug naar VVOG. Zo heb je niet alleen een leuk teamuitje, tegelijkertijd sponsor je je eigen club, wat natuurlijk weer ten goede van je eigen team komt.

Deze actie is geldig tot en met 30 april, de hele week op alle dagen en met een groepsgrootte vanaf 12 personen. Kijk voor meer informatie op http://www.pitch-putt.nl/club-actie

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief