Brink en Hoeve trekken de kar

27 April 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

De afgelopen dagen hebben Bestuur en TC van VVOG op constructieve wijze nagedacht over hoe de ontstane vacature door het op non-actief stellen van Wim Kroes kan worden ingevuld. Wij zijn verheugd dat op korte termijn een oplossing is gevonden en dat twee echte clubmensen – Henri Brink (hoofdcoach) en Bert Hoeve (assistent-coach)

De afgelopen dagen hebben Bestuur en TC van VVOG op constructieve wijze nagedacht over hoe de ontstane vacature door het op non-actief stellen van Wim Kroes kan worden ingevuld. Wij zijn verheugd dat op korte termijn een oplossing is gevonden en dat twee echte clubmensen – Henri Brink (hoofdcoach) en Bert Hoeve (assistent-coach) - bereid zijn om de kar voor de rest van het seizoen te trekken. Daarmee wordt een illuster duo uit het VVOG van de jaren negentig herenigd (Brinkie & Houtje) en wij hopen dat de heren met dezelfde chemie als toen de groep zullen leiden met als hoofddoelstelling: klassebehoud.

Wij zijn ook zeer verheugd te kunnen melden dat het ondersteunende team heeft besloten om in dezelfde samenstelling het seizoen af te maken en op deze wijze de nieuw ontstane situatie te faciliteren.
 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief