Nacompetitie perikelen.

20 Mei 2012 / Redactie / Algemeen

VVOG 1
Aanstaande zaterdag 26 mei  speelt VVOG 1 de eerste wedstrijd van de nacompetitie om het hoofdklasse behoud een thuiswedstrijd tegen PKC uit Groningen.
PKC verloor gisteren de thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld met duidelijke cijfers.  SDVB trakteerde de Groningers op een 1-5 nederlaag. Vooral Marciano Mengerink onderscheidde zich met vier treffers.
Een week later zal VVOG naar SDV Barneveld toe moeten voor de tweede wedstrijd.

VVOG 2.
Het tweede elftal van VVOG versloeg zaterdag het bezoekende Sparta E. uit Enschede. De  4-1 winst was voldoende na het verlies van een week eerder. Deze wedstrijd werd met 2-1 verloren.
Ons tweede elftal speelt nu twee wedstrijden tegen SDC uit Putten voor een plaats in de reserve hoofdklasse. De eerste wedstrijd vind zaterdag plaats op ons sportpark “de Strokel”aanvang 12.00 uur en een week later volgt de uitwedstrijd in Putten.

A1 junioren.
De A1 junioren moesten zaterdag aantreden tegen Venray A1. De eerste wedstrijd eindigde in een   1-1 gelijkspel . VVOG kwam al snel op voorsprong maar in de slotminuten van de wedstrijd werd het toch nog 1-1. Een verlenging was noodzakelijk. Hierin kwam Venray op een 2-1 voorsprong. VVOG gaf de strijd echter niet op en perste er alsnog een gelijkspel uit 2-2.  Strafschoppen moesten de beslissing brengen en hierin was Venray de betere ploeg. Deze gaan samen met ESA uit Arnhem uitmaken wie de gang naar de 3e divisie gaat maken.
 

.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief