HET GAAT WEER BEGINNEN !

10 Juli 2012 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Het gaat weer beginnen. Aanstaande zaterdag 14 juli begint de A-selectie van VVOG onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Dwight Lodeweges en assistent trainerHenri Brink aan het nieuwe seizoen. De selectie traint om 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur met aansluitend een lunch.

 

Daarna zal er twee weken elke maandag,dinsdag,woensdag, donderdag en zaterdag worden getraind. Ook onze B-selectie start met de training op donderdag 26 juli. Hen wacht de taak om het verloren gegane terrein afgelopen seizoen opgelopen weer ongedaan te maken. Michel Kakisina en Jan Juffer wacht een mooie taak.

De derde week welke begint op maandag 30 juli en zal er op woensdag 1 augustus in het kader van de Veluwade worden gevoetbald in Hierden tegen F.C. Horst. De aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur.

Zaterdag 4 augustus wordt er ook weer gevoetbald op de Veluwade. De tegenstander is afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd tegen F.C. Horst.

De week erna zal o.a. in het teken staan van de door VVOG te organiseren Zuiderzeecup. VVOG zal woensdag 8 augustus aantreden tegen URK. Deze wedstrijd zal aanvangen om 20.30 uur. Deze wedstrijd zal worden vooraf gegaan door de wedstrijd Go Ahead Kampen tegen hoofdklasser Huizen. (aanvang 18.30 uur). Zaterdag 11 augustus zal de tegenstander zijn Huizen of Go Ahead Kampen worden. Alle wedstrijd worden natuurlijk gespeeld op ons sportpark “De Strokel’

Vanaf maandag 13 augustus zal er weer de hele week worden getraind. Zaterdag 18 augustus gaat het serieuze werk beginnen. De eerst wedstrijd van de districtsbeker zal worden gespeeld. VVOG speelt een thuiswedstrijd tegen AZSV. De ploeg uit Aalten eindigde afgelopen seizoen op de zesde plaats in de 1e klasse D. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Het tweede elftal speelt een uitwedstrijd tegen Advendo 2 uit Ederveen voor de 1e ronde van de beker.

De week erna op woensdag 22 augustus, speelt VVOG ( na een aantal jaren van afwezigheid) een thuiswedstrijd voor de landelijke KNVB beker tegen het Rotterdamse RKSV Leonidas. Leonidas won afgelopen seizoen enigszins verrassend de KNVB beker door in de finale gespeeld bij Blauw Wit in Amsterdam af te rekenen met de kersverse zondag topklasse FC Chabab. De winnaar van dit duel mag zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen FC Emmen (Jupiler divisie).

VVOG 2 speelt een dag later 23 augustus een thuiswedstrijd in de tweede ronde van de beker tegen Hoevelaken 2.

Zaterdag 25 augustus speelt VVOG wederom een thuiswedstrijd en wel de wedstrijd voor de districtbeker tegen Voorwaarts uit Twello. Voorwaarts is geen onbekende voor VVOG. Een aantal jaren geleden werd er ook al eens in de beker tegen deze in de eerste klasse van de zondag uitkomende tegenstander gespeeld. Toendertijd een uitwedstrijd welke werd gewonnen.

Ons tweede speelt dezelfde dag een wedstrijd voor de beker in en tegen Bennekom 2.

In de week voorafgaande aan de competitie zal ook nog de bekerwedstrijd tegen de amateur tak van NEC uit Nijmegen worden gespeeld. Deze wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk op 28 augustus worden gespeeld. De datum hiervoor is nog niet vastgesteld. En dan op 1 september is het zover. De start van de competitie, we beginnen met een uitwedstrijd tegen Staphorst met daarna de thuiswedstrijd tegen Nunspeet.

 

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief