VVOG wint eerste wedstrijd op de Veluwade tegen FC Horst

2 Augustus 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG heeft door een 4-2 overwinning op FC Horst de finale poule bereikt waarin het moet aantreden tegen Zwart Wit ’63. De wedstrijd begint a.s. zaterdag om 14.00 uur.

Zwart Wit boekte een keurige 3-1  overwinning op v.v Hierden. Trainer dwight Lodeweges had een ruime selectie meegenomen naar de Veluwade en iedere speler kreeg dan ook de nodige spelminuten. VVOG was de hele wedstrijd duidelijk beter maar kwam, op een schot tegen de lat na, niet tot scoren. In de 28e minuut was het wel raak. Een voorzet van Farouk Djemilie werd door Dada Bugera tot een doelpunt verwerkt.

FC Horst scoorde echter vlak voor (Ali Akachar) en vlak na (Albert van Nijhuis) rust en en brachten Horst op een voorsprong. VVOG sloeg echter in de 60e minuut (Jeremy de Graaf) 67e en 80e minuut door Rocco Keizer weer toe waarna de eindstand van 4-2 was bereikt.  Bij VVOG debuteerde de nieuwe aanwinsten Dirk Roelofsen ( DVS ’33) , Wesley Bies (ASV Dronten), Kerim Tasdan (WHC ) en Laurens Brouwer (FC Horst).

Opstelling VVOG:Dirk Roelofsen  (60/Wesley Bies),Dennis van Vuuren (60/Kerim Tasdan),Niels Nijveld(60/Terence ten Brink) ,Martijn Duits (60/Tim Fechter) , Laurens Brouwer(60/Rick Boersma),John Martens(60/Sam Doeve),Tim Brockhoff(60/Jeroen Spoelstra), Lars Kerver(60/Lennard van de Brink) , Farouk Djemilie( 60/Jeremy de Graaf), Dada Bugera (60/Rocco Keizer),  Hein kort

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.