Huizen verslaat Go Ahead Kampen op Zuiderzee Cup

9 Augustus 2012 / Marco Jansen (Stentor/Het Kontakt) / Algemeen

De hoofdklasser uit ’t Gooi bleek een maatje te groot voor de eersteklasser uit Kampen.

Woensdagavond trapten Huizen en Go Ahead Kampen om 18.30 uur af voor de allereerste editie van de Zuiderzee Cup bij VVOG. De organisatie had het sportpark De Strokel mooi aangekleed, zodat het goed aanwezige publiek een leuke voetbalavond had in een authentieke Zuiderzeesfeer.

Op het veld bleek de hoofdklasser uit ’t Gooi toch een maatje te groot voor de eersteklasser uit Kampen. Aramez Poepon scoorde voor Huizen al na zes minuten, door doelman Jasper Fix van dichtbij te verschalken. Vlak daarna belandde een kopbal van Garett Jones tegen de paal. Na tien minuten wist Go Ahead Kampen zich te hergroeperen en stond de organisatie beter. Net toen Go Ahead Kampen zijn aanvallende intenties had getoond, scoorde Huizen 2-0. Gino Heerings trof doel met een laag schot.

Na rust vlakte het duel af, maar het laatste kwartier veerde het publiek weer op. Eerst miste Hussein Raza voor Go Ahead Kampen een fikse kans, waarna Omar Limon voor Huizen op de paal schoot. Danny Rozendaal besliste het duel met een geplaatst afstandsschot: 3-0.

Huizen – Go Ahead Kampen 3-0 (2-0). 6. Aramez Poepon 1-0, 40. Gino Heerings 2-0, 77. Danny Rozendaal 3-0. Scheidsrechter: Harry van Beek.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.