VVOG verliest 1e bekerduel van AZSV

19 Augustus 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG heeft het beker duel(districtsbeker) van eerste klasser AZSV uit Aalten met 2-1 verloren.

Ongetwijfeld een tegenvaller en trainer Dwight Lodeweges zal met verbazing naar de matige prestatie van zijn team hebben gekeken. Al in de eerste minuut speelde Niels Nijveld te zacht terug richting Kerim Tasdan. De bal werd onderschept door spits Thomas Kleinlugtebelt die alleen op doelman Reinier Romkes kon afstomen. Romkes wist de score door een uitstekende redding blank te houden.VVOG nam daarna de wedstrijd in handen, creëerde een aantal kansen, vooral via en door Jeremy de Graaf. VVOG vergat echter te scoren, terwijl de mogelijkheden er wel degelijk waren.

Na ongeveer 20 minuten werd het voetbal bij VVOG steeds slordiger.Passes kwamen nauwelijks meer aan. De spelers van AZSV kregen te veel vrijheid, de persoonlijke duels werden meestal door VVOG verloren. De omschakeling werd slecht uitgevoerd, kortom de wijze lessen van de trainer werden met voeten getreden. In de 24e minuut werd VVOG afgestraft. Lennard van den Brink ging op rechts in de fout en werd uitgespeeld door Freek Mulder. Er ontstond een scrimmage in het strafschopgebied van VVOG en de afwachtende houding van de verdedigers werd door Tim Eisink dankbaar in ontvangst genomen en scoorde de 0-1.

De vrije trap van Sam Doeve even later, werd door doelman Tim Ter Haar vakkundig uit het doel geranseld.Bij de volgende toegestane vrije trap in het voordeel van VVOG, posteerde Jeremy de Graaf zich achter de bal.Vanaf ruim 20 meter scoorde Jeremy de Graaf schitterend 1-1. (39e minuut).Twee minuten later was het al weer gedaan met de gelijke stand.Een snelle uitval van AZSV en traag reageren van de VVOG verdediging bezorgde Tim Eisink de kans om de 1-2 op het scorebord te brengen.

Na de pauze nam AZSV de wedstrijd in handen. Bij AZSV was de wil, om, ondanks de hoge temperatuur, tot het uiterste te gaan om de wedstrijd winnend af te sluiten. Die wil ontbrak bij VVOG. Doelman Reinier Romkes werd de grote held bij VVOG.Hij was het die -door een aantal fantastische reddingen- voorkwam dat de nederlaag van VVOG met grotere cijfers op het score bord kwam.Tim Fechter voor Kerim Tasdan, Laurens Brouwer voor Lennard van den Brink en Hein Kort voor Farouk Djemili kregen van Dwight ook nog speeltijd.

Nee, dit was het niet deze middag met VVOG.Cliché : Er moet nog wel wat gebeuren/veranderen bij VVOG voor 1 september.

Na afloop van de eerste wedstrijd om de districtsbeker thuis tegen AZSV (1-2) interviewde VVOGtv Dwight Lodeweges over de voorbereidingen en ontwikkelingen rondom het eerste elftal http://www.youtube.com/watch?v=Hq_dLLMb2i0

Opstelling VVOG:

Reinier Romkes, Lennard van den Brink (68. Laurens Brouwer), Dennis van Vuuren, Niels Nijveld, Sam Doeve, Farouk Djemili ( 77. Hein Kort), Lars Kerver, Rocco Keizer, Jeremy de Graaf, Tim Brockhoff, Kerim Tasdan  (62. Tim Fechter)

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.