VVOG wint met 2-1 tegen Voowaarts

26 Augustus 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

VVOG heeft de 2e wedstrijd tegen Voorwaarts Twello met 2-1 gewonnen

De tweede wedstrijd in poule vier, voor de districtbeker- Oost, van VVOG,  is met winst afgesloten. De eerste klasser Voorwaarts T vertrok met een 2-1 nederlaag huiswaarts. Voorwaarts T is uitgespeeld en heeft zijn drie wedstrijden in de poule verloren.

De wedstrijd:

Trainer Dwight Lodeweges had bijna alle spelers,die woensdag j de gehele wedstrijd meespeelden tegen Leonidas, buiten de opstelling gelaten. Voor de pauze was het een aantrekkelijk duel met VVOG als de veel betere ploeg. Leuke combinaties, een goede veldbezetting, gaven VVOG een groot overwicht. De wedstrijd speelde zich bijna de gehele periode af op de helft van de tegenstander. Een compliment voor de ploeg. In de 24e minuut kwam VVOG aan de leiding door een prachtig doelpunt van Hein Kort. Hein Kort werd op links weggestuurd door  Rick Boersma. Hein omspeelde de uitgelopen doelman Marvin Beekhuizen en uit een moeilijke hoek schoot  Hein de bal keurig in het verlaten doel. Vijf minuten voor de pauze werd de score opgevoerd. Een sublieme aanval over links via uitblinker Kerim Tasdan, een prima voorzet van Rick Boersma en de afronding door Jeroen Spoelstra zorgde voor de 2-0 voorsprong. Na de pauze viel er helaas op de grasmat weinig meer te beleven. Daniël Sonoto mocht van scheidsrechter Schaik juichen voor de 2-1(was de bal wel over de doellijn? ) en daarna was het gebeurd met het aantrekkelijke voetbal van vòòr de pauze. Hoogte punt in die tweede helft was de formidabele redding van de VVOG doelman Wesley Bies in de 79e minuut, die een van korte afstand ingeschoten bal van Matthijs Kamphuis, met een formidabele reactie uit zijn doel ranselde.

VVOG: Wesley Bies, Martijn Duits, Rick Boersma, Lars Kerver (63. Jeremey de Graaf), Rocco Keizer, Jeroen Spoelstra, Hein Kort, Laurens Brouwer, John Martens, Tim Fechter, Kerim Tasdan (63. Tim Brockhoff)