Sponsorcommissie versterkt zich met Dick Broekema en Henk Hakvoort

10 September 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Dick is de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie terwijl Henk de rol van vice-voorzitter op zich gaat nemen. Een korte kennismaking !.

Dick W.A. Maes Broekema is in het dagelijks leven creative director van Broad Communications Company BV in Harderwijk en Buffalo NY USA. Ook dichter, schrijver, muzikant, campagnemaker en componist. Futurizer. Dick heeft een breed netwerk en volstrekt unieke kijk op netwerkverbreding en sponsoring.

Henk Hakvoort is 40 jaar, geboren en getogen in IJsselmuiden en sinds 1996 woonachtig in Harderwijk. Hij is vader van 3 kinderen (1 meisje en 2 jongens) die ook bij VVOG voetballen.

In het dagelijks leven is hij na 17 jaar KPMG, nu CFO van Floresteca, een bosbouwbedrijf in Brazilië met het hoofdkantoor in Amsterdam.

Het bestuur is bijzonder verheugd met deze versterking van de sponsorcommissie. Tegelijkterijd  gaan er woorden van dank naar Maarten van Panhuis en Melanie Murk die de afgelopen periode de kar van de sponsorcommissie hebben getrokken. Gelukkig blijven zij in een andere rol actief voor de sponsorcommissie.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief