WEBSITE

25 Januari 2008 / Bestuur VVOG / Algemeen

 

 


Door: Harry Huijgen

De nieuwe website is sinds eind augustus ’07 in de lucht. Omdat de ontwikkeling van de oude website werd gestopt moest gehaast een nieuwe gemaakt worden. Dat leverde in het begin nogal wat problemen op. Gebruikers waren gewend aan de oude site, met veel overzichtelijke informatie. Nu was er plotseling een nieuwe site die eigenlijk nog lang niet klaar was. Informatie was niet makkelijk te vinden. Veel informatie bestond uit kopieën van de oude site om toch met een redelijk gevulde representatieve site te komen.

 

 

Een lange lijst van wensen en suggesties van gebruikers voor verbeteringen en aanpassingen ontstond omdat gebruikers veelvuldig gebruik maakten van het contact formulier op de site.

Voor het gezicht van de site veranderde er niet veel. Onderhuids werd zeer veel, vooral technisch, werk verricht door Joost. Telkens kregen we meer mogelijkheden op de site.

Dat de nieuwe site een succes werd merkten we alras. Binnen vier maanden hadden we de ingekochte computerruimte al verbruikt. Mede door de optie “foto’s downloaden” ging het heel erg hard. In vier maanden hadden we de ingeplande jaarruimte al verbruikt .In december moest het contract worden aangepast. Mede daardoor hadden we in december nogal wat problemen met de site. Die zijn gelukkig weer opgelost, totdat vorige week onze provider alle bestanden overzette naar andere servers. Dat ging niet zoals gepland waardoor we afgelopen weekend soms geheel en soms gedeeltelijk geen gebruik konden maken van onze site. Gelukkig draait alles nu weer naar behoren.

Verdere ontwikkelingen.
Sinds deze week kunnen de teampagina beheerders op hun teampagina de tegenstanders op een eenvoudige manier linken en zichtbaar maken op hun pagina. Voorbeelden hiervan kunt u zien op de teampagina’s van de A1, de A2 en VVOG1. Door op de naam of het embleem van tegenstander te “klikken” word je direct door gelinkt naar de website van de tegenstander.
Ook komt er nog een optie voor spelersstatistiek per team. Hiermee kunnen onder andere de gespeelde wedstrijden en doelpunten worden bijgehouden.

Handige hulpmiddelen
Wist u dat door op de menuoptie “programma” te klikken u aan de rechterkant een menu zichtbaar wordt met onder andere clubs. Door op een club te “klikken” er korte informatie zichtbaar wordt over de club, zoals NAW gegevens en vaak is er ook een routebeschrijving.
Voor een groot deel is deze informatie nog niet compleet.  Heeft u, of wenst u aanvullingen in deze optie stuurt u dan een contactformulier naar de redactie.

Momenteel wordt er achter de schermen nog volop gewerkt aan nieuwe opties, zoals onder meer een email programma op de teampagina, zodat je team mededelingen direct vanaf de site kan mailen naar spelers en begeleiding.

Binnenkort zullen ook de nieuwe “SPONSOR” pagina’s verschijnen. Ria Zwiers is al volop bezig deze pagina’s bij te werken. Ook hier zullen leuke en handige opties bijkomen om op eenvoudig wijze met de sponsors te communiceren.

Ook is Ria druk doende met de “ZAVO” pagina. Ook dat, hopen we, zal niet lang meer op zich laten wachten.

U ziet er wordt hard gewerkt aan de site. Maar het kan altijd mooier en beter. Daarom, heeft u suggesties of ideeën laat het ons weten via het contact formulier op de site. Wellicht kunnen we uw ideeën gebruiken.

Het webteam

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief