VVOG verliest kansloos van DVS

23 September 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

DVS won vandaag verdiend met 0-3 na een 0-2 ruststand op een matig bezocht Sportpark de Strokel.

VVOG startte zonder de gepasseerde Lennard van den Brink en de voor vier wedstrijden geschorste Terence ten Brink. Hierdoor speelde Lars Kerver achter de spits en kwam Farouk Djemilie op de rechterkant te spelen. Tim Fechter speelde op de rechtsback plaats.

Voordat de wedstrijd goed en wel was begonnen stond het al 0-1 voor de bezoekers. Een vrije trap van de zijkant werd onvoldoende verwerkt door de VVOG defensie. De bal kwam voor de voeten van Tanju Sahin en hij had geen enkele moeite om doelman Reinier Romkes te verschalken en na twee minuten stond het al 0-1.

VVOG liep daarna achter de feiten aan. Het was bekend dat DVS ’33 een goed voetballende ploeg is en VVOG had daar geen antwoord op.

In de 13e minuut redde Reinier Romkes goed op een inzet van Soykan.

In de 30e minuut kreeg DVS ’33 een vrije trap op een 20 meter van de goal. De maker van de 0-1 Tanju Sahin zette zich achter de bal en krulde de bal achter Reinier Romkes en zette de 0-2 op het scorebord.

In deze periode kregen Farouk Djemilie en Dada Bugera nog een gele kaart voorgeschoteld van de op dat moment wat pietluttige maar verder goed leidende scheidsrechter Augustin. Ook Frank Smeding kreeg nog een gele kaart na een overtreding op Tim Fechter.

In de slotfase van de eerste helft kreeg VVOG wat kleine kansen maar wist deze niet te benutten.

In de rust had trainer Dwight Lodeweges ingegrepen. Dennis van Vuuren en Farouk Djemilie bleven in de kleedkamer achter. Voor hen in het veld kwamen Rocco Keizer en Martijn Duits in het veld. Martijn ging rechtsback spelen waardoor  Tim Fechter naar het centrum verhuisde. Tim Fechter speelde overigens een goede wedstrijd en was naast Kerim Tasdan een van de weinige spelers die een voldoende verdienden.

De tweede helft was weinig verheffend van beiden kanten. Opvallend was in deze fase van de wedstrijd, dat met name de verzorger van DVS ’33  terecht of niet terecht veel in het veld moest komen voor blessurebehandelingen. In de 63e minuut anticipeerde Maurice de Ruiter zeer goed op een verre uittrap van doelman Daan Huiskamp. Hij passeerde Reinier Romkes met een schot in de korte hoek en bracht hiermede de 0-3 stand op het scorebord. DVS dicteerde de wedstrijd en gaf weinig tot geen kansen weg. VVOG liep constant achter de tegenstander aan en als de vrije man eens werd gevonden dan kwam er geen fatsoenlijke voorzet aan.
In de 69e minuut moest ook nog de in de rust ingevallen Martijn Duits weer het veld verlaten met een blessure. Hij werd vervangen door Lennard van de Brink.

Ook DVS ’33 wisselde volop maar het bracht verder geen wijziging meer in de stand.

In de slotfase liet doelman Huiskamp van DVS ’33 een afstandsschot van Sam Doeve door zijn handen glippen maar hij wist de bal nog via de paal tot corner verwerken.

Na precies negentig minuten floot scheidsrechter Augustin voor het eindsignaal. DVS ’33 ging met een verdiende overwinning richting Ermelo en liet VVOG met een grote kater achter.

VVOG krijgt volgende week zaterdag de kans op een revanche in de uitwedstrijd tegen WHC uit Wezep.

Eerst volgt nog aanstaande dinsdag de wedstrijd voor de landelijke beker tegen FC Emmen. Aanvang 20.00 uur.

2             Tanju Sahin                        0-1

30           Tanju Sahin                        0-2

64           Maurice de Ruiter              0-3

Gele kaarten: Dada Bugera , Farouk Djemilie en Jeremy de Graaf (V.V.O.G.)

Frank Smeding ( DVS ’33)

Opstelling V.V.O.G.:

Reinier Romkes,

Tim Fechter, Niels Nijveld, Dennis van Vuuren (46/Martijn Duits, 78/Lennard van de Brink),

Sam Doeve, Tim Brockhoff,Lars Kerver

Farouk Djemilie (46/Rocco Keizer),Dada Bugera, Jeremy de Graaf

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.