Highlights uitslagen van afgelopen zaterdag

23 September 2012 / Redactie / Algemeen

Dames 1 winnen van FC Rijnvogels, de VVOG 2 trein dendert door, A junioren boeken 2e overwinning, B1, C1 enF1 gaan als een speer !.

Dames elftallen behalen maximale resultaat
Leider Patrick Kloppenburg had het zwaar zaterdag, het ene moment leek de wedstrijd gelopen, het andere moment kwamen de bezoekers weer terug in de wedstrijd. Daardoor bleef het spannend maar gingen de VVOG dames er uiteindelijk  wel met de volle winst van door : 4-3. Het tweede elftal van de dames won in Putten tegen Rood-wit met afgetekende cijfers: 1-4. En ook het 3e elftal won met 2-1 van Hierden. Dikke pluim dus voor de dames.

De VVOG 2 trein dendert door.
De mannen van trainer Michel Kakisina wonnen bij Hierden met 3-2 en staan nu met 10 punten uit 4 wedstrijden bovenaan. Hoedje af dus voor de mannen. Ook het 3 elftal won in en bij Zeewolde met 2-1 en zij staan nu op een 4e plaats. Het 4e elftal verloor thuis na het verspelen van vele kansen met 1-0 van Zwart-Wit 3. Opvallend verder bij de lagere seniorenelftallen was de 7-0 overwinning van het 9e elftal op Orderbos.

A junioren boeken belangrijke 2e overwinning, B 1 gaat als een speer.
Voor de 2e keer boekten de spelers van trainer John Dooijewaard een benauwde maar o zo belangrijke overwinning op Epe A1. Door dit resultaat staan ze nu op een 4e plaats met 7 punten uit 4 wedstrijden. De B1 gaat als een speer. Ze wonnen al weer de 4e wedstrijd achter elkaar tegen Sparta Nijkerk met 3-1 en staan nu uiteraard bovenaan. Proficiat jongens.  De jongens van de B2 boekten zaterdag hun eerste overwinning van het seizoen tegen SDVB.  OOk de B3 won en klom daarmee naar de 5e plaats op de ranglijst. Voor de B4 was het een zwarte dag. Zij verloren met 9-5 tegen Sparta Nijkerk.

C1 paradepaardje.
De C1 doet het net zo goed als de B1. Ook zij hebben alle wedstrijden tot nu toe gewonnen en staan bovenaan . Ze scoorden tot nu toe 21 doelpunten ! en kregen er slechts 2 tegen. Complimenten jongens.
Ook de C2 won en staat nu keurig in de middenmoot. De C3 boekte hun eerste maar meteen ook  zware nederlaag tegen Veensche Boys, 6-1 werd het. Ze staan overigens nog wel 5e en zijn zaterdag natuurlijk gebrand op eerherstel.OOk de C4 verloor van DVS met 5-3. Dan deed de C5 het aanmerkelijk beter. Zij wonnen met maar liefst 5-0 tegen Lelystad.

De D1 verloor met 5-1 van WHC en heeft net als het 1e 4 punten uit 4 wedstrijden.

F1 fier bovenaan.
De F1 won zaterdag met 5-3 van Sparta Nijkerk en staan met 9 uit 3 nu bovenaan. Gefeliciteerd mannen.

 

 

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief