B1 in topvorm

10 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

De B1 doet het supergoed; ze wonnen afgelopen zaterdag afgetekend met 3-1 van de nummero twee Lunteren B1. Resultaat: 18 uit 6 wedstrijden !.

Het verschil met Lunteren B1 is daardoor opgelopen tot 6 punten. De ploeg laat goed combinatievoetbal zien, zet vroeg druk en weet kansen te benutten en de wedstrijd verder goed te "lezen" zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. Daarvoor een dikke pluim, maar uiteraard zijn ze d'r nog niet en dat weten ze zelf ook wel. Daarom, geniet van het moment en concentreer je weer op de volgende wedstrijd zaterdag uit tegen Veensche Boys.

Het leuke is verder dat steeds meer teams ook zelf beeldopnamen maken van de wedstrijden. Hieronder kunt u het verslag zien van de wedstrijd tegen Lunteren B1.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief