Evenementencommissie onmisbare schakel in VVOG familie

10 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

Wie herinnert zich niet de gezellige wintersfeer rond het Oliebollentoernooi en de veiling. Allemaal het werk van de evenementencommissie van VVOG.

 

De evenementencommissie, onder leiding van Gert Jan Krop, is al weer druk in de weer met de voorbereiding van het Oliebollentoernooi 2012.

We mogen nog niks verklappen, behalve de datum want het toernooi wordt dit jaar op ons sportpark in een warme kerst- en oud- en nieuw sfeer gevierd op zaterdag 29 december.

De evenementencommissie is een onmisbare schakel tussen spelers, trainers, begeleiders, ouders, vrijwilligers die te zamen de VVOG familie vormen. We zijn hen dan ook zeer dankbaar voor al hun werk.

Behalve het Oliebollentoernooi, gaat de evenementencommissie ook over de inmiddels befaamde veiling, de bekende en gezellige slotdag aan het einde van het seizoen met daar achter aan de vrijwilligersavond. En in samenwerking met de jeugdcommissie, de organisatie van de sponsorloop.

Stuk voor stuk evenementen die zich helemaal nestelen in de VVOG familietraditie. Maar...uh laten we de commissie niet verder storen, want ze zijn nog druk met de voorbereidingen. Ze melden zich weer als ze weer zo'n spetterende activiteit gaan aankondigen. Houd de kalender en het nieuws daarom in de gaten.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief