Dompige herfstdag vol met pittige duels

12 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

Pittige duels op deze waarschijnlijk echte regenachtige herfstdag op ons sportcomplex. Wat dacht u van de C1 tegen DVS'33 C1 ?!

Eerst het ochtendprogramma. De F1 moet om 9 uur al tegen SDC op veld 5A. De mannen van Eric Jansen en Stijn van Merkestein speelden de laatste wedstrijd gelijk maar staan nog stevig aan kop en zijn natuurlijk gebrand om die plaats ook te houden.

De F2 van Floris van Beekhuizen en Raymond Corbeth nemen het om kwart over tien op veld 4A op tegen hekkesluiter DTS. Belanrijk duel om weer op de ranglijst verder naar boven te kunnen kijken.

De E9 (zie foto hieronder)  speelt om 10.00 ook een belangrijk duel tegen Lelystad. Ook daar kan winst tegen de nummer voorlaatst een aantal plekken winst op de ranglijst betekenen. Noemt u het maar geen pittige zaterdag.

Dan het middagprogramma.

De C1 nog steeds fier bovenaan, speelt tegen onze buren uit Ermelo die op een 4e plek staan met 3 punten minder; moet ik nog meer zeggen. Dat belooft wat. Neem de paraplu mee, zou ik zeggen en moedig onze jongens aan. Duel begint om half één op het ouwe hoofdveld.

Dan, om kwart voor twaalf op veld 4, spelen de toppers van het tweede elftal tegen AVW'66 dat op een 12e plaats staat. Gaan ze de toppositie verstevigen. Gaat dat zien !.

En lukt het ons 4e elftal om de eerste winst binnen te halen, thuis tegen DVS'33 7 dat nog geen één keer verloren heeft. Misschien is het wel zo'n zaterdag dat het wél gaat lukken. We wensen de boys van Jeroen Karssen die goede zaterdag. Het 4e speelt om half drie op veld 4.

We gaan onvermoeibaar door met de mannen van John Dooijewaard. De A1 speelt om half drie op het "Centercourt" veld 1 tegen DTS uit Ede dat twee punten onder de A1 staat. Winst kant heel wat plaatsen naar boven betekenen. Het zit er in !.

Ja, dan het 9e, die moeten tegen Apeldoornse Boys 2 en als ze die winnen dan wordt de koppositie alleen maar verder versterkt. Als ze maar niet te arrogant worden want het spreekwoord luidt immers "Hoogmoed komt voor de val" . Maar...we rekenen wel op ze !.

Het zou te veel zijn om alle wedstrijden voor te beschouwen. Klik hier om het volledige programma te zien.

 

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief