Dames Barendrecht 1 maatje te groot voor VVOG dames 1

15 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

De koploper uit Barendrecht was op bezoek en liet gelijk zien waarom ze boven aan staan. Tegen zoveel geweld waren ons dames niet opgewassen.

Zaterdag kwamen de dames 1 van Barendrecht op bezoek, de koploper in de 1e klasse A.

Op veld 1 wordt er door ons afgetrapt. Direct in de 3e minuut wordt er een mooie combinatie gemaakt, Frida Bremer kan schieten op doel maar voordat ze dat kan doen wordt ze omver gelopen.

In de 8e minuut zijn het de dames van Barendrecht die op ons doel kunnen schieten. Gelukkig is de bal gemakkelijk te redden door onze keepster Jacolien Burggraaf. Even later is het wel raak. Vanaf de linkerkant weet een speelster van Barendrecht door te breken en een voorzet te geven. Helaas wordt de bal dor Thalina van Olst niet goed weggewerkt, ze schiet in eigen doel. De 0-1 is een feit.

In de 31e minuut weet de tegenpartij weer te scoren. Verdedigster Leonie Burgemeester heft buitspel op en de bal wordt gegeven op een speelster van Barendrecht. Zij kan makkelijk doorlopen en geeft de bal voor het doel van VVOG en de bal wordt ingekopt. Nog geen 2 minuten later komen we al op een 0-3 achterstand. Er wordt door Barendrecht een lange bal gegeven en doordat onze verdediging eruit wordt gelopen kan de bal worden teruggelegd op de zestienmeter. En daar weet vervolgens Stefanie Valk van Barendrecht te scoren, 0-3.

Daarna komen wij door goed druk zetten in balbezit en wordt de bal gegeven op Thalina van Olst en zij schiet van ongeveer 30 meter op doel. Voor de keepster van Barendrecht is er geen redden meer aan en de bal belandt in het net, 1-3.

Net voor rust weten de dames van Barendrecht nog twee keer te scoren en hierdoor gaan we met een 1-5 achterstand de rust in.

De 2e helft proberen we goed te beginnen. We zetten direct een goede aanval op maar de bal wordt te makkelijk weggegeven. Hierdoor kan er door Barendrecht een lange bal worden gegeven en de linksbuiten geeft de bal goed voor. De bal kan vervolgens makkelijk worden ingetikt, 1-6.

In de 52e minuut komt Esmeralda van Dasselaar in balbezit en geeft ze de bal op Frida Bremer. Zij schiet van afstand en ze weet te scoren. De stand komt op 2-6 te staan en we blijven er met zijn allen er voor knokken en we laten goed positiespel zien.

In de 63e minuut wordt er een diepe bal naar voren gegeven en Annelie Petersen geeft de bal goed voor, helaas net te hard voor Chantal Niebeek. In de 69e minuut komt de bal bij Chantal Niebeek en die geeft de bal op Esmeralda van Dasselaar, zij komt voor de keepster te staan maar ze schiet net naast.

In de 90e minuut weet Thalina van Olst nog bijna te scoren (bal op de lat) en in de rebound kan Annelie Petersen haar voet er net niet tegenaan zetten. Hoewel we goed positiespel hebben laten zien, komen we alsnog met een 2-6 nederlaag van het veld. Aan ons de taak om de komende weken het goede gevoel mee te nemen en punten te gaan pakken.

Volgende week staat er een bekerwedstrijd op het programma tegen de dames van VDZ uit Arnhem.

Opstelling: Burggraaf, Burgemeester, Gerards, Monster, Stuiver, Van Olst, Muskita (61. Vollema), Bremer, Petersen, Dokter (52. Van Dasselaar), Niebeek (84. Zieltjes).

Verslaggeefster Marieke Stuiver

Programma Uitslagen

•

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.