Nog even terug naar afgelopen zaterdag

18 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

Zaterdag 13 oktober, veld 2, drie minuten voor tijd; VVOG C4 staat met 0-1 achter. Mitchell Neijmeijer, juist hij, krijgt de bal toegespeeld....

Hij had er al vaak over gedroomd...een afstandsschot in de kruising. Hij bedenkt zich niet, haalt uit én.......scoort met dat gedroomde afstandsschot en haalt zo met z'n team het eerste competitiepunt voor de C4 tegen Victoria Boys. Man, als je daar geen boost door krijgt weet ik het ook niet meer.

Wat hadden we verder aan gedenkwaardige momenten op die totaal verregende herfstdag op de VVOG velden.

Natuurlijk, de mannen van het tweede zijn nauwelijks te stuiten en winnen ook tegen AVW'66 en staan fier aan kop.

Voor VVOG 7 ook een historische dag want zij halen in die stromende regen hun 2e competitiepunt tegen Unicum binnen. Ik neem aan dat dit zaterdag nog even gevierd is !.

 

VVOG 9 wint, zij het met de hakken over de sloot, ook het duel tegen Apeldoornse Boys en dat was dus het 4e duel op rij. Een ongekende weelde, ze staan ongeslagen bovenaan.

De vrouwen 2 en 3 verzaakten niet. Beide elftallen haalden de volle winst en dat heet nou Girl-power. We zullen d'r zaterdag nog wel het één en ander van zien bij het VVOG mega festijn.

 

Het vlaggenschip van de jeugd, de A1 won, naar ik begrijp met een grote dosis professioneel voetbalgedrag, het belangrijke duel tegen DTS'31. De mannen staan nu stevig in de middenmoot en staat nog wat te wachten want de volgende oponent op 27 oktober is het sterke DOVO A1.

Ik zeg, vlaggenschip, maar dat geldt net zo goed voor de geweldenaren van de B1. Die kwamen met een 0-5 winst op Veensche Boys weer fluitend naar Harderwijk en staan inmiddels 6 punten los van de nummero twee op de ranglijst.

De B4 gaat het niet zo goed. Zij staan nu verdrietig onderaan en hebben nog geen punten weten te pakken en moesten bovendien een zware nederlaag van 0-11 tegen Ostrabeke zien te verteren. Kop op mannen, keer flink met je hoofd schudden en de volgende wedstrijd er weer tegen aan.
 

De C1 is ook goed bezig en wonnen met maar liefst 7-1 van de C1 van DVS. Daarmee staan ze bovenaan en twee punten los van de tweede plek.

De C5, tot op heden helemaal een topteam, verloor verrassend bij Uncium. Maar ja, om te winnen moet je ook kunnen verliezen zeggen ze altijd dus dat nemen we dan maar aan. De C5 behoort tot de vier koplopers.

De C6 verliest steeds met nipte cijfers, die moeten een beetje meer gelukspoeder over de bal strooien en misschien wacht dan in de volgende wedstrijd het eerste competitiepunt of misschien wel drie. Dat zou helemaal te gek zijn. Veel succes boys.

De D1 speelde twee wedstrijden vlot achter elkaar. Na de 3-1 winst op 6 oktober tegen Lelystad, wonnen ze vijf dagen later ook met 0-2 van DOS Kampen. Dat is nog eens een lekker weekendgevoel.

De D6 is helemaal een apart verhaal. Zijn misschien tot op heden het meest succesvol. Wonnen afgelopen zaterdag met 9-1 van Hierden, staan met 15 punten uit 5 wedstrijden natuurlijk boven aan met een doelpuntgemiddelde van (schrik niet) 59 voor en 4 tegen. Goedendag zeg !

De F1 verloor voor de eerste keer en wel met 3-2 van SDC Putten. Ze staan nog wel bovenaan maar dan met een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer twee.

Dan, de grootste overwinning van de zaterdag. Die was weggelegd voor de F5: 12-0 tegen SDVB. Als daar geen tractatie tegenover heeft gestaan dan eet ik m'n pen op. Maar daar zullen Leontine en René het wel niet op aan hebben laten komen.

Nou mensen, dat was het weer, de hightlights van die donkere herfstzaterdag, ideaal weer om 's avonds in je pyama de regen tegen de ramen te horen tikken en zelf warm en droog te zitten. We boffen toch maar weer !.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief